VEĆ OD SRIJEDE

Vukovar: Škole kojima je osnivač županija same biraju model pohađanja nastave

09.11.2021 u 22:31

Bionic
Reading

Školske ustanove kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija od 10. studenoga mogu same odrediti model nastave po kojemu će učenici imati nastavu, uz obveznu prethodnu suglasnost Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu

Sukladno odluci vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, školske ustanove koje dobiju suglasnost županijskog Stožera civilne zaštite, već od sutra mogu primjenjivati odobreni model nastave, izvijestili su u utorak iz županije.

Dodaju da se sukladno pristiglim zahtjevima osnovnih škola kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija, učenici 39 škola, od četvrtka, 11. studenog, vraćaju na nastavu u školi - po Modelu A, dok se učenici osnovne škole Stari Jankovci i Slakovci od četvrtka vraćaju na nastavu u školi samo za one od 1. do 4. razreda, dok se učenici viših razreda u školske klupe vraćaju sljedeći tjedan, odnosno 15. studenoga.

  • +23
Na Velesajmu i danas gužve za cijepljenje Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, ovaj tjedan nastavu će slušati online, a već u ponedjeljak vraćaju se Modelu A, naveli su večeras iz županije.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HZJZ