STRAVA U KALIFORNIJI

Ubio ženu, petero djece, pa sebe

28.01.2009 u 07:51

Bionic
Reading

Tijela petoro djece i njihovih roditelja pronađena su u utorak u kući u Los Angelesu, u predgrađu Wilmington, a policija je objavila da incident istražuje kao slučaj ubojstva i samoubojstva, objavio je CNN

Među ubijenima su osmogodišnja djevojčica i dva para blizanaca, petogodišnje djevojčice i dvogodišnji dječaci, navela je policija.
‘Nemamo razloga vjerovati da je to išta drugo osim ubojstva-samoubojstva’, rekao je policijski poručnik John Romero.

Otac i tri djevojčice nađeni su u jednoj od soba na katu kuće, a majka s dječacima u drugoj. Zamjenik načelnika policije Kenneth Garner, opisao je prizor kao jedan od najjezovitijih na koje je policija ikada naišla.
Otac obitelji, za kojeg se vjeruje da je ubio djecu i majku, nazvao je hitnu službu 911 i poslao faks poruku lokalnoj TV postaji KABC.

Distributeru službe 911 rekao je da je pronašao ubijenu obitelj, dok je u poruci TV postaji priznao da ih je on ubio, navodeći kako je očajan zbog nezaposlenosti.
Policija je potvrdila da je poruku potpisao Ervin Lupoe i da je u kući pronađena njegova poruka.

Ervin Antonio Lupoe i njegova suproga Ana bivši su zaposlenici Medicinskog centra Zapadni Los Angeles, osiguravateljske tvrtke Kaiser Permanente, koja je izrazila žaljenje zbog tragedije i policiji ponudila suradnju.