JESTE LI IH VIDJELI?

U tjedan dana nestalo 14 osoba, 12 maloljetnih

23.08.2013 u 17:27

  • +6

Nestali 23.8.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Bionic
Reading

U tjednu za nama u Hrvatskoj je nestalo 14 osoba, od kojih je čak 12 maloljetno, dok je od 12 nestalih o kojima smo izvijestili prošlog petka pronađeno deset osoba, a još se traga za Slovenkom Marijom Komelj (59), koja se udaljila iz kuće u Brtonigli, i Nedeljkom Oršušom (15), koji je otišao sa zagrebačke adrese boravišta Sv. Mateja 70/A. Kako bi se nestale što prije pronašlo, uključite se u potragu za njima i svaku informaciju dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Prošlog petka, 16. kolovoza, u Rijeci je nestao 91-godišnji Vlatko Karlović, u Splitu 28-godišnji Ante Kurilj, u Ivancu 14-godišnji Drago Ignac te u Bedekovčini tri 16-godišnjakinje, Dragana Slanček, Marija Mucak i Romana Sarah Dražić.

Vlatku Karloviću trag se izgubio kada je u tamnoplavoj trenirci i sivoj košulji kratkih rukava otišao s riječke adrese prebivališta Josipa Račića 1. Visok je 175 centimetara, slabije je građe, sijed i kestenjastih očiju.
Ante Kurilj udaljio se iz splitske Spinčićeve ulice u nepoznatom smjeru, inače je iz Makarske. I on je slabije građe i visok 180 centimetara.

Drago Ignac otišao je s adrese boravišta Pahinsko 6 u Ivancu i još se nije vratio. Ovaj dječak ima riđu kosu i plave oči.

Šesnaestogodišnjakinje su se udaljile s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Dragana Slanček je, podsjetimo, visoka 154 centimetara, slabije je građe, ima kestenjastu valovitu kosu, kestenjaste velike oči i tetovažu - slova na lijevoj nozi.

Marija Mucak je visoka 154 centimetara, srednje je građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste velike oči. Njezinu fotografiju, iako je ona više puta nestajala, policija ne posjeduje.
Romana Sarah Dražić malo je viša, 165 centimetara, te je, kao i Marija, srednje građe, crne ravne kose i kestenjastih velikih očiju.

Dvoje maloljetnika nestalo je i u subotu, 17. kolovoza. Antonela Barić (15) udaljila se sa zagrebačke adrese boravišta Sv. Mateja 70/A u nepoznato, a Borna Gruber (17) s adrese Stubički Strmec 307 u Stubičkim Toplicama. Ona je visoka 150 centimetara, slabije je građe, ima plavu ravnu kosu i zelene oči, na sebi je imala kratke zelene hlače i crno-sivu majicu, a on je visok 195 centimetara, ima kestenjastu kosu i plave oči. Nosio je crnu majicu i karirane bermude.

Petnaestogodišnjem Davidu Farkašu trag se izgubio u ponedjeljak, 19. kolovoza. On se udaljio s adrese prebivališta Trnsko 31 u Zagrebu, u plavoj majici kratkih rukava, blijedoplavim trapericama, bijelim tenisicama i s ruksakom. Visok je 165 centimetara, jače je građe i crne kose.

Nadalje, u utorak, 20. kolovoza, u Rijeci, Osijeku i Zagrebu nestala je po jedna maloljetna osoba. Emily Dukić (16) iz Zadra udaljila se s riječke adrese boravišta Vukovarska 49. Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu i crne oči.

Domagoj Petrović (15) je visok 170 centimetara, srednje je građe, ima smeđu kosu i smeđe oči, a otišao je s adrese boravišta Vinkovačka cesta 61 u Osijeku.

Borna Popović (17) udaljio se sa zagrebačke adrese prebivališta Podsusedski trg 1, u žutoj majici kratkih rukava, kratkim hlačama i plavim croksicama. Visok je 178 centimetara, srednje je građe i kestenjaste kose.

Sljedećega dana, 21. kolovoza, s riječke adrese boravišta Vukovarska 49, kao i Emily, otišla je 15-godišnja Valentina Cristina Horvat. Ona je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i crne oči.

Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba toga dana stigla je prijava i o nestanku 17-godišnje Vesne Stanić. Ta Zagrepčanka inače boravi na adresi Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini, s koje se i udaljila. Visoka je 168 centimetara, srednje je građe, ima kestenjaste oči i kestenjastu valovitu kosu.