OSTAO SAMO SUIĆ

Sanadera napustilo dvoje odvjetnika

Ivo Sanader na video linku

Ivo Sanader na video linku

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Od nekoć tročlanog odvjetničkog tima Ive Sanadera ostao je samo jedan odvjetnik, Goran Suić. Jasna Novak i Ivan Lovrić otkazali su svoje punomoći

'Točno je da sam ostao sam. S obzirom na to da još uvijek nemamo uvid u predmet, zasad je dovoljan samo jedan odvjetnik', kazao je Sanaderov branitelj Goran Suić za Večernji list. Sanader navodno nije uvažavao njihova mišljenja u pogledu angažmana u samom tijeku postupka, ali i rješavanja nekih problema na sudskim instancama izvan Hrvatske i Austrije, što se primjerice odnosi na ljudska prava.

Jasna Novak, podsjetimo, bila je prilično angažirana oko obitelji bivšeg premijera u vrijeme odnošenja zbirke umjetnina iz njihova doma u Kozarčevoj, a upozoravala je na kršenje njihovih ljudskih prava i kada Mirjana Sanader nije mogla s računa podizati svoju sveučilišnu plaću.

Bivšeg premijera, koji bi uskoro trebao biti ispitan u Austriji u vezi s izvlačenjem novca iz državnih poduzeća, o proviziji Hypo banke od 3,5 milijuna kuna, ali i odobravanju popusta na struju Robertu Ježiću, vlasniku Dioki grupe, jedanput tjedno posjećuje odvjetnik Goran Suić u pratnji Mirjane Sanader.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi