PODSTANAR UBOJICA

Pronađen dio tijela muške osobe, uhićen osumnjičeni za ubojstvo

06.03.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Policija je u utorak oko 19 sati na području Bukovlja kod Slavonskog Broda pronašla dio tijela muške osobe za koji se sumnja da pripada nestalom 58-godišnjaku Stanislavu Turžanskom iz Bukovlja, čiji je nestanak prijavljen prije tri dana

Iste večeri uhićen je 21-godišnjak iz istog mjesta zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. Stanislavu se, navodno, još prije tjedan dana zgubio svaki trag, a nestanak je prijavila njegova kći. Osumnjičeni je mladić u kući ubijenog živio kao podstanar. Neslužbeno doznajemo da je pretprošlog vikenda mladić u toj kući organizirao tulum koji je trajao dva dana.

Policija je pretražila cijelo područje, čak su ispražnjeni i okolni bunari, a obavljeni su razgovori s nekim sudionicima tuluma. Navodno je na katu kuće pronađena krv. I prije je vlasnik kuće znao nestati na nekoliko dana, ali kako se nije pojavio nakon više od tjedan dana, kći je nestanak prijavila policiji. Daljnje postupanje u ovom slučaju preuzelo je Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.