ORGANIZACIJA PROMETA

Pogledajte gdje se ne smije voziti za vrijeme Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu

28.12.2017 u 16:52

Bionic
Reading

Za vrijeme održavanja utrka Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu od ponedjeljka 1. siječnja do petka 5. siječnja 2018., vrijedit će privremena organizacija prometa

Kako je priopćio Gradski ured za mjesnu samoupravu, privremena organizacija prometa vrijedit će u ulicama Bliznec, Sljemenska cesta, Gračanska, Markuševečka, Ksaverska, Jandrićeva i Mlinovi.

Na prilaznoj cesti, od Sljemenske ceste do Tomislavovog doma zabranjuje se promet i parkiranje od 1. siječnja od 6 sati do 5. siječnja do 12 sati. Od 3. siječnja od 9 do 19 sati te idućeg dana od 10 do 21 sat zatvara se za sav promet, osim za vozila s akreditacijom, Ulica Bliznec i Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do Šestinskog lagvića.

Zatvara se za sav promet, osim za vozila s dozvolom  i vozila ZET-a, Gračanska cesta i Markuševečka cesta na dijelu od Ulice Bliznec do Ulice Jazbina, i to od 3. siječnja  od 9.30 do 19 sati, te 4. siječnja u isto vrijeme. Pristup stanarima Gračanske ceste i Podsljemena dozvoljava se samo od Markuševečke ceste.

Za sav promet, osim za vozila ZET-a, 3. I 4. Siječnja od 9.30 do 19 sati zatvara se za sav promet Ksaverska cesta (zapadni kolnik) na dijelu od Jandrićeve do Ulice Mlinovi te Ulica Mlinovi osim za vozila s dozvolom i vozila ZET-a na dijelu od Jandrićeve do Ksaverske ceste dana. Promet će se odvijati obilazno Jandrićevom ulicom pa se na istoj u potpunosti zabranjuje zaustavljanje i parkiranje vozila.

Isto tako, 3. i 4. siječnja od 9.30 do 19 sati zatvara se za sav promet, osim za vozila s dozvolom i vozila ZET-a, Ksaverska cesta (istočni kolnik) na dijelu od Jandrićeve do Ulice Mlinovi.

  • +7
Skijanje na Sljemenu Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Uspostavlja se promet iz ulice Mlinovi u Jandrićevu i obratno iz Jandrićeve u ulicu Mlinovi u smjeru Šestina, te se u Jandrićevoj ulici zabranjuje zaustavljanje i parkiranje vozila dana 3. i 4. siječnja od 9.30 do 19 sati.

Za sav promet, 3. i 4. siječnja od 10 do 19 sati zatvara se prilaz Kraljičinom zdencu od Šestinske ceste do Šestinskog lagvića osim za autobuse ZET-a.