potraga u beogradu

Otac nestalog Mateja Periša: 'Ne bih nikome poželio minutu ovoga što sam proživio posljednjih dana'

04.01.2022 u 16:41

Bionic
Reading

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca te mu se od tada gubi svaki trag. U javnosti su isplivale određene snimke, a otac tvrdi da je na nekima nestali mladić. Potraga traje već danima, a sve se informacije detaljno provjeravaju. Njegov otac je otkrio da ne bi nikome poželio to kroz što prolazi njegova obitelj posljednih dana

Njegov otac, Nenad Periš, otišao je u glavni grad Srbije i očekuje da će što prije pronaći sina. Za portal Nova.rs otkrio je da nikome ne bi poželio ono kroz što trenutno prolazi njegova obitelj.

"Nema toga kome bi zaželio minutu ovoga što sam proživio posljednjih dana. Svi smo mi roditelji, tu smo na ovom svijetu da podignemo djecu najbolje što možemo.. Ovo je veliko iskušenje za nas, samo da se Matej nađe", poručio je.

Dodao je i da ima u potpunosti povjerenje u policiju te da nema novih informacija o slučaju. Potvrdio je i da je prepoznao sina na dvije snimke koje su izašle u javnost. Komentirao je i navode da su Matejevi prijatelji ispitani na poligrafu.

  • +34
Beograd: Žandarmerija uz pomoć ronioca pretražuje rijeku Savu u potrazi za Matejem Perišem Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX