'nismo javne osobe'

Obitelj nestalog kapetana Miškića apelirala na medije

  • Autor: V. P. P./Hina
  • Zadnja izmjena 01.10.2019 21:09
  • Objavljeno 01.10.2019 u 21:07
Dino Miškić

Dino Miškić

Izvor: bourbonoffshore.com / Autor: Dino Miškić Facebook/ bourbonoffshore.com

Obitelj Dine Miškića, hrvatskog pomorca i kapetana broda Bourbon Rhode, apelirala je na medije da objavljuju isključivo službene i provjerene informacije o potrazi za nestalim pomorcima broda Bourbon Rhode koji je u četvrtak potonuo u teritorijalnim vodama Martiniquea

Kapetan Miškić i njegova obitelj nisu javne osobe nego žrtve strašne tragedije. U interesu cijele obitelji, kao i same potrage, moli se predstavnike medija da izbjegnu senzacionalistički pristup pri izvještavanju o havariji broda Bourbone Rhode te da u javnost ubuduće iznose isključivo potvrđene informacije o tijeku i rezultatima potrage, navodi se apelu koji je u utorak medijima proslijedila brodarska tvrtka Bourbon.

Obitelj Miškić ujedno izražava najdublju zahvalnost svima onima koji neumorno rade kako bi nestale pomorce vratili kući, a njihovim obiteljima pružili potporu i podršku: od svih spasilačkih službi i volontera na terenu, preko svih inozemnih i hrvatskih institucija te same kompanije Bourbon.

Naime, u zadnja 72 sata članovi uže i šire obitelji obitelji Miškić zaprimili su na desetke medijskih upita, poziva pa i 'nenajavljenih posjeta' predstavnika medija, koji tragaju za informacijama privatne naravi. Time je stvoren dodatan psihološki pritisak na cijelu obitelj u iščekivanju informacija o potrazi za nestalima na Atlantiku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!