UTAPANJE DVOJE KOREJACA

Novi detalji o tragediji kod Skradinskog buka: Pronašli studentsku iskaznicu djevojke...

11.08.2019 u 13:57

Bionic
Reading

Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s još jednim mlađim muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka. Neslužbeno se doznaje da je jedna žrtva 21-godišnja državljanka Koreje

Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki – rekla je glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor za Morski.hr, no službenu potvrdu o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

Ipak, potvrdila je da je preminula žena mlađe, a muškarac starije dobi. Riječ je o Korejcima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

'U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu ovog šaša na fotografijama. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu', neslužbeno doznaje portal.

Podsjetimo, na istom mjestu se u svibnju 2016. godine utopio državljanin Singapura.

  • +32
Nacionalni park Krka Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL