ROTACIJE NA PRISAVLJU

Milić postaje direktor programa HRT-a?

06.07.2010 u 07:30

Bionic
Reading

Zaključno s ponedjeljkom u podne, desetero kandidata javilo se na četvrti natječaj za glavnog ravnatelja HRT-a. Kako su prijave na prethodna tri stizale uglavnom u fotofinišu nije isključeno ni da do sjednice Programskog Vijeća u srijedu, kada će biti poznata i imena prijavljenih, pristigne još koja

Podsjetimo, upravljačka agonija na Prisavlju traje još od prosinca prošle godine kada je maknut Vanja Sutlić, a Vijeće iz tri pokušaja, zbog tvrdog stajališta, prvenstveno desnice u ovom tijelu, nije uspjelo pronaći novog šefa.

Tvrdo inzistiranje na Josipu Popovcu, koji cijelo vrijeme obnaša dužnost vršitelja dužnosti, dovelo je do raskola na Vijeću, ali je u konačnici diplomirani pravnik i klapski pjevač iz Omiša dobio treći privremeni mandat.

Dvije 'lijeve' vijećnice, Sanja Modrić i Marina Škrabalo, iako su iz početka bile protiv njega, dale su mu svoju podršku, a u kuloarima se tada spominjalo da je ljevica zauzvrat dobila na pladnju direktora programa Domagoja Burića, koji je još uvijek stoluje na Prisavlju, ali prema upućenima, ne bi trebao još dugo. Naime, kako doznajemo, vrhuška HRT-a ozbiljno razmišlja da mjesto direktora programa ponudi Goranu Miliću

'Sa mnom nitko ni od vijećnika ni od ravnatelja nije na tu temu razgovarao. Istina je da ja sad samo radim nedjeljni 'Dnevnik' što je u vrijeme kada treba puno raditi zapravo malo. Međutim, meni do mirovine fali šest, sedam mjeseci', kazao je Milić uz dodatak da ne zna kakav bi njegov odgovor bio kada bi mu se taj posao ponudio.