nesreća u slavonskom brodu

Milanović: Suosjećam s vlastima i narodom Kosova

25.07.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je u nedjelju sućut u povodu teške prometne nesreće kod Slavonskog Broda poručivši kako suosjeća s vlastima i narodom Kosova

"Suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak", napisao je Milanović na svom facebooku.

Prilikom slijetanja s ceste autobusa kosovskih registracija u nedjelju rano ujutro na autocesti kod Slavonskog Broda poginulo je deset osoba.

U brodsku bolnicu zaprimljeno je 45 osoba među kojima je osam teško ozlijeđenih.

Prometna nesreća na A3 Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na Twitteru je napisao da je razgovarao s kosovskim ministrom obrane i unutarnjih poslova kako bi razmjenjivali informacije te izrazio sućut poginulih.

"Razgovarao sam s kosovskim ministrom obrane Armend Mehaj i ministrom unutarnjih poslova Xhelal Svecla s kojim ćemo kontinuirano razmjenjivati dostupne informacije. Izražavam duboku sućut obiteljima poginulih u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog Broda te brz oporavak ozlijeđenih. Hrvatska je u mislima s građanima Kosova", napisao je na Twitteru Božinović.

  • +25
Prometna nesreća na A3 Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX