ODLIKOVANJE BRIGADE HVO-A

Milanović otkazao današnji protokol zbog smrtnog slučaja u obitelji

03.03.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović neće danas sudjelovati na obilježavanju 32. obljetnice osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća obrane u Slavonskom Brodu, priopćeno je iz njegovog ureda

Dodali su kako Milanović neće biti prisutan na događaju zbog smrtnog slučaja u obitelji. Kako tportal neslužbeno doznaje preminuo je otac Milanovićeve supruge Sanje Musić Milanović.

'Predsjednikov izaslanik na navedenom događaju bit će njegov posebni savjetnik za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković koji će položiti vijenac kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju te na svečanosti uručiti odlikovanje Red Nikole Šubića Zrinskog 101. bosansko-brodskoj brigadi Hrvatskog vijeća obrane', poručili su s Pantovčaka.

U 16 sati Milanović je trebao položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju, a potom 101. bosansko-brodsku brigadu HVO-a 'odlikovati za iskazano junaštvo njezinih pripadnika u Domovinskom ratu'.