ne želi više biti obazriv

[VIDEO] Milanović oštro poručio Vargi i Opačić: Vratite mandate!

15.08.2019 u 19:09

Bionic
Reading

Bivši šef SDP-a i bivši premijer, Zoran Milanović u četvrtak je uputio oštru poruku prebjezima iz SDP-a koji su prešli u Stranku rada i solidarnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

Milanović, koji je u kampanji za predsjedničke izbore koji se održavaju krajem godine, komentirao je najnovije učlanjivanje bivših SDP-ovaca Siniše Varge i Milanke Opačić u Bandićevu stranku.

'Do sada sam bio obazriv, ali sada otvoreno kažem, vratite mandate. Tu više razgovora nema. To vrijedi za svakoga', poručio je Milanović bivšim stranačkim kolegama i ministrima iz svoje Vlade.

Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Dodao je i kako se bi mandat trebao vratiti svatko tko nije izbačen iz stranke, nego je svojevoljno otišao iz nje.

  • +5
Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio manifestaciju Novogradiško glazbeno ljeto Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Podsjetimo, ovaj su tjedan objavljene informacije kako su Varga i Opačić, ministar zdravstva te potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne skrbi u Milanovićevoj vladi, postali članovima Bandićeve stranke, iako su prethodno govorili kako će biti nezavisni. Varga je istovremeno imenovan na čelo upravnog vijeća Hitne pomoći grada Zagreba.