STRAVA U SRBIJI

Majka orgijala dok joj se dijete igralo s mrtvim psom

16.12.2008 u 11:58

Bionic
Reading

Snježana M. (24) osumnjičena je za zlostavljanje i zapuštanje svog trogodišnjeg sina. Ona je, naime, u napuštenoj kući orgijala s ljubavnikom i s još dvama parovima dok se mališan za to vrijeme, pothlađen, igrao s mrtvim psom

JAGODINA - Stravičan prizor u kući u selu Strižilu kod Jagodine zaprepastio je prije deset dana zaposlene u Centru za socijalni rad, koji su zatekli trogodišnjeg dječaka praktično smrznutog i s teškim ozljedama vilice kako se igra s mrtvim psom.

Ona je prije dva tjedna pobjegla s ljubavnikom iz Požarevca gdje je živjela s mužem, dvama sinovima i kćerkom. Nakon toga se uselila u napuštenu kuću gdje se zabavljala s ljubavnikom i s još dvama nepoznatim parovima. Suprug je pozvao socijalnu službu i objasnio im cijelu situaciju, piše Kurir.

'Kada smo došli u tu rupu, bilo je užasno! Dječak se praktično gol i plav od hladnoće igrao na podu s mrtvim psom. Kako nije mogao normalno govoriti, pomislili smo da mu je vilica slomljena. Međutim, na osnovi liječničkih pregleda kasnije je ustanovljeno da su problemi s vilicom posljedica ranijih ozljeda i nemara', posvjedočili su djelatnici Centra za socijalni rad.

Sreća u nesreći jest ta da dječak nije seksualno zlostavljan. Susjedi Snježane M. iz Požarevca tvrde da je ona ovisnica o drogama te da godinama zlostavlja svoje troje djece.