PRAVILNIK NAGRADNJAČE

Last of Us pravilnik Nagradnjače

30.11.2012 u 12:08

Bionic
Reading

Proučite detaljni pravilnik Last of Us Nagradnjače

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja prijavljuju se ostavljanjem komentara na članku "The Last of Us"na temu "Da ste posljednji čovjek-gljiva na svijetu, što biste uradili sa svojim slobodnim vremenom?". Zadatak je napisati originalan iduhovit odgovor na pitanje "Da ste posljednji čovjek-gljiva na svijetu, što biste uradili sa svojim slobodnim vremenom?" O pobjedniku odlučuje tročlanižiri u sastavu: Nikola Filipčić (promocija, tportal.hr), Krešimir Lauš(urednik rubrike Gamereport/Playtoy) i Bruno Lipej (Gamereport).Nagraditi ćemo 1 dobitnika i dodijeliti ukupno 1 nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši ostavljanjem komentara na članku "Last of Us",a  tema je "Gljive". Važno je kod komentara ostavitisvoju e-mail adresu kako bismo vam se mogli javiti ako osvojitenagradu.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 14. lipnja do 28. lipnja 2013., kada će bitiobjavljeni rezultati na stranici Gamereport.tportal.hr. U tom perioduradovi će se moći prijavljivati.

4) Nagrade

Nagrade su:

1X Last of Us Playstation 3

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem uRepublici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebneuvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhuna svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijimaisključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a ipartnera) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosnokoje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći,priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome naodgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverimasve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe natportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propisezakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv,rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.