MORA DOBITI KARLOVAC

Krstičević bez 'pola momčadi' do kraja sezone

06.04.2012 u 13:37

Bionic
Reading

Nijednom treneru Hajduka nije bilo lako sjesti na klupu u pola sezone, tako ni Mišo Krstičević nije prošao puno bolje. Bez pola momčadi mora završiti sezonu a Hajdukove navijače ne zanima ništa osim pobjeda

S konstatacijom kako je kao trener Hajduka potpuno samostalan i kako sam bira tko će igrati, Mišo Krstičević je želio ostaviti dojam čovjeka koji čvrsto drži kormilo u svojim rukama. No, nije vodio računa o problemima s kojima se vrlo brzo suočio. Puno je ozlijeđenih i bolesnih igrača, tako da bi se moglo konstatirati i kako će za subotnji ogled protiv Karlovca Krstičeviću momčad umjesto njega sastaviti liječnička služba Hajduka.

'James ne može igrati zbog kartona, Vuković je ozlijedio rame i pauzirat će najmanje mjesec dana. Anasa zateže list, Lendrića mišić, Barišić je virozan. Kad se tome dodaju od ranije ozlijeđeni Maloča i Andić, jasno je da ćemo momčad koja će nastupiti odrediti u zadnji čas', kaže Krstičević, koji će zbog problema na desnom boku i u veznom redu morati posegnuti i u juniorski pogon, te među igrače poput Jozinovića, koji nisu igrali od početka sezone.

'Složit ćemo neku kombinaciju, s tim da nisam pristalica korištenja igrača na pozicijama koje im nisu prirodne. Tako trpi i momčad ali i igrač' pojašnjava Krstičević, koji bi mogao u napad gurnuti debitanta Ivu Valentina Tomaša.

'On je veliki potencijal Hajduka i sigurno će do kraja sezone dobiti priliku. Možda i prije, ako se ne oporavi Lendić, koga sam planirao koristi u paru s Vukušićem. Do kraja sezone namjeravam svima dati šansu, jer nisam gradio momčad, ne mogu suditi o njima na osnovu utakmica koje sam gledao prije nego sam postao trener. No nemojmo se zavaravati, mogu ja govorit o mladim igračima, o stvaranju igre, no ovdje je najvažniji rezultat. Važni su nam bodovi i pobjede, a uz to ćemo pokušati spremiti igrače za ono što nas čeka slijedeće sezone'.

Karlovac je za Krstičevića solidna momčad, puno bolja od pozicije koju zauzima na ljestvici.

'Gledao sam njihove dvije zadnje utakmice, posebno me impresionirala njihova izvedba u Gradskom vrtu, gdje su bili puno opasnija i konkretnija momčad'.