KRSTARI SVIJETOM

Sjećate li se Antonija Alvareza III? Evo kako je proveo ljeto

06.09.2017 u 16:02

Bionic
Reading

Antonio Alvarez, čovjek koji je samo tjedan dana bio šef restrukturiranja Agrokora i to u doba kada je kriza u tom koncernu bila na vrhuncu, ljeto je proveo daleko od poslovnih briga. Snimao je spot sa suprugom, igrao golf u Škotskoj, surfao u Kaliforniji. Možda je usput restrukturirao kakvu posrnulu gigantsku tvrtku, no tim se uspjesima ne hvali na svojim društvenim mrežama

Izvršni direktor za restrukturiranje u Europi u konzultantskoj kući Alvarez&Marsal u Zagrebu je početkom travnja, u jeku izbijanja krize u Agrokoru, dočekan kao spasitelj. Javnost je doznala sve detalje iz njegove biografije, a najzanimljivija je bila činjenica da se čovjek bavi dance glazbom, ali i da je u braku s ukrajinskom manekenkom.

Ipak, ljubav njega i Hrvatske nije dugo trajala i kofere je spakirao ni deset dana od dolaska. Koja je bila sljedeća poslovna destinacija ovog stručnjaka za restrukturiranje, nije poznato, jer od javnosti skriva detalje iz poslovnog života. No s druge strane na društvenim mrežama nerijetko dijeli fotografije u kojima je u neformalnom izdanju, bez odijela i kravate.

Na Facebooku i Instagramu A3, što mu je umjetnički pseudonim, Alvarez se pohvalio zanimljivim destinacijama koje je ovog ljeta obišao. Red golfa u Škotskoj, red surfanja u Kaliforniji i posjet Irskoj, u kojoj je obišao i Skellig Michael, stjenovit otočić na kojem su snimljene neke od kultnih scena iz 'Ratova zvijezda'. Stigao je pogledati i mjuzikl na Broadwayu.

Alvarez je bio i u francuskom mondenom ljetovalištu St. Tropezu, a obitelj je odveo i na svoje rodne Filipine.

Usput je odradio nekoliko koncerata po Velikoj Britaniji, a snimio je i novi spot u kojem glavnu ulogu ima njegova supruga Olena Labunets.

First day of summer...but it's always summer in #Cali

A post shared by A3 (@a3worldwide) on

  • +10
Antonio Alvarez III predstavio se hrvatskoj javnosti Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić