vrijeme za obitelj

Evo gdje je nestao Antonio Alvarez III, čovjek koji je pokušao spasiti Agrokor

15.05.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Stručnjaka za posrnule tvrtke i kompanijsko restrukturiranje doveli su kako bi vodio proces restrukturiranja Agrokora. Antonio Alvarez III iza sebe ima 25-godišnje iskustvo, no u Hrvatskoj je ostao kratko, petnaestak dana, nakon čega je na njegovo mjesto došao Ante Ramljak

Nakon što je završio svoju kratku poslovnu avanturu u Hrvatskoj, u koju je stigao kako bi vodio proces restrukturiranja Agrokora, Antonio Alvarez III s drugom suprugom Olenom Labunets, s kojom je u rujnu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka, i jednoipolgodišnjim sinčićem Sashom uživa u rijetkim zajedničkim obiteljskim druženjima. 

The perfect moment 😎 #normandie #family #love #peace

Objavu dijeli Olena Labunets (@i_am_olenka)

Njegova supruga Olena na svom je Instagramu objavila zajedničku fotografiju s posjeta francuskoj povijesnoj pokrajini Normandiji, a potom fotografiju svoja dva omiljena muškarca - supruga i sina.

Inače, dolazak Antonija Alvareza III u Hrvatsku itekako je medijski popraćen, jer osim krize u Agrokoru bilo je zanimljivo to što se on, prije negoli je postao veliki stručnjak za posrnule tvrtke i kompanijsko restrukturiranje, bavio glazbom, kojom se i dan danas bavi, te pjevao naslovne pjesme za poznate meksičke telenovele, poput 'Rubi'.