šimunović se veseli borbi na sudu

Javio se jedan od 'uskoka i hajduka': Nije kritizirao Plenkovića, ali je neke druge

14.11.2019 u 20:01

Bionic
Reading

Među devetero zagrebačkih HDZ-ovaca protiv kojih se pokreću stegovni postupci zbog poruka u Viber grupi 'Zna se HDZ' je i dugogodišnji HDZ-ovac, jedan od utemeljitelja HDZ-a i nekad tajnik velikogoričkog HDZ-a, Ante Šimunović

On tvrdi da nema govora da je u tim grupama (član je i WhatsApp grupe 'Uskoci i hajduci') širio govor mržnje, niti je puno pisao o Andreju Plenkoviću, ali priznaje da je kritzirao glavnog tajnika Gordana Jandrokovića i šefa zagrebačkog HDZ-a Andriju Mikulića.

Iz Viber grupe sam izišao kada su je preuzeli Škorini jer podržavam predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Kada je Andrija Mikulić imenovan za glavnog državnog inspektora u grupi sam pisao da toga nema ni u Sjevernoj Koreji da je glavni državni inspektor ujedno i predsjednik najveće stranačke organizacije. Jandrokovića sam nazivao 'Agent 808', aludirajući na jadan broj preferencijalnih glasova koje je dobio na izborima', rekao je za Večernji list Šimunović koji najavljuje borbu na Časnom sudu.

  • +5
Ante Šimunović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Veselim se borbi, iako mi je žao što razno razni tipovi (koji na izborima dobiju par sto glasova) ovime žestoko opstruiraju kampanju naše predsjednice, zato što im nije u interesu da ona pobijedi. Baš da vidim kako će mene utemeljitelja iz HDZ-a isključiti oni koji su iz interesa u HDZ ušli 2011. godine', prenio nam je Šimunović što je danas, kada je saznao da je na listi za odstrel, napisao u WhatsApp grupi 'Uskoci i hajduci'.