ARKHAM CITY!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

17.10.2011 u 08:19

Bionic
Reading

Ovoga tjedna stiže nam nastavak najbolje igre u povijesti inspirirane stripom tj. filmom

Batman: Arkham City: kada se na tržištu pojavio 2009. godine, Batman: Arkham Asylum postao je prava senzacija i danas, sasvim opravdano, nosi titulu najbolje igre inspirirane stripom/filmom. Ovoga petka (21. listopada) na tržištu će se pojaviti nastavak pod imenom Arkham City. Radnja igre više se neće odvijati unutar jedne umobolnice, već preko cijelog dijela grada izoliranog i namijenjenog samo za najokrutnije zločince. Tu će se Batman još jednom sukobiti s nebrojenim 'prašinarima', ali i novim zločinačkim master-mindovima koji će mu na svaki mogući način pokušati zagorčati život. Što reći nego da jedva čekamo još jednom isprobati sustav borbe 'Freeflow' koji je tako briljantno izveden u originalu.

 

Igra će se zasada pojaviti samo na platformama PS3 i Xbox 360, dok će vlasnici PC-a morati pričekati početak sljedećeg mjeseca.

 

 

Payday: The Heist: ova niskobudžetna PlayStation 3 ekskluziva na tržištu će se pojaviti već sutra, i to kao download na PSN-u. Radi se o FPS-u u kojemu igrač postaje dio tima koji pljačka banke.

 

 

 

Ratchet & Clank: All 4 One: najnovija igra u ovoj planetarno popularnoj franšizi ima naglasak na kooperativnoj igri, i to do četiri igrača istovremeno. All 4 One će se na tržištu pojaviti u petak i jasno – radi se o PS3 ekskluzivi.

 

 

 

Što se ostalih naslova tiče, u četvrtak će se za PC, PS3 i Xbox 360 pojaviti ekspanzija za The Sims 3 pod nazivom Pets te Tropico 4 za Xbox 360.