KLINAC IZ BiH

Hajduk doveo i šestu prinovu

13.01.2013 u 09:26

Bionic
Reading

Zahuktava se prijelazni rok, Hajduk je osim Nižića i Jakoliša, te trojice već najavljenih igrača, Kouassija, Patinha i Cassia, doveo i mladog devetnaestogodišnjeg Sarajliju Adnana Hrelju

I dok se prva momčad Hajduka priprema u Međugorju, gdje su jučer odigrali i prijateljsku trening utakmicu s Brotnjom, u kojoj su slavili s čak 6:0, živo je i na Poljudu. Kombinirana momčad Miše Krstičevića slavila je protiv Brotnja s po dva gola prinove iz Obale bjelokosti Kouassija i Mira Kovačića, te po jednim Jonjića i Luštice.

Nakon Cassia, u splitsku zračnu luku sletio je i drubi Brazilac, Cassiov suigrač iz Fluminensea Patinho, a obojica bi se nakon liječničkih pregleda trebala u ponedjeljak zaputiti u Međugorje, kako bi se priključili pripremama Hajduka. U Međugorje je stigao i Sarajlija Adnan Hrelja, koji je do subote na probi, kada će Krstičević odlučiti o njegovom statusu.

Hrelja je inače rođen 10. listopada 1993. godine u Sarajevu, ljevonogi je krilni igrač, koji je nastupao za U-19 reprezentaciju BiH. Od 2002. godine do 2012. bio je član Omladinske škole FK Sarajevo, a prvi seniorski nastup upisao je za mađarski klub Pecsi MFC.