JEDNA OSOBA TEŠKO OZLIJEĐENA

[FOTO/VIDEO] Strava na autocesti; kod Slavonskog Broda sudarila se dva kamiona, vozač ostao zaglavljen u kabini

18.08.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Na sjevernom kolničkom traku autoceste A3, kod Bukovlja, noćas, u 1,20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer je 29-godišnjak upravljajući teretnim automobilom (turskih registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (također turskih registracijskih oznaka) koji se kretao ispred, a kojim je upravljao 48-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći 29-godišnjak je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

24 sata navodi da su mlađeg vozača vatrogasci morali osloboditi iz razbijene kabine tegljača, liječnici su mu konstatirali da ima otvoreni prijelom potkoljenice pa su ga prevezli u Opću županijsku bolnicu Dr. Josip Benčević gdje je zadržan na liječenju.

Tijekom izvlačenja vozača iz teretnog vozila, promet je na sjevernom kolničkom traku autoceste bio zatvoren od 2,30 do 3,45 sati. Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  • +17
Na autocesti A3 kod Slavonskog Broda sudarila se dva kamiona iste prijevozničke tvrtke iz Turske Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic