stigle čestitke

Dalić pobjedu posvetio braniteljima, odmah se javio ministar Medved

09.12.2022 u 23:42

Bionic
Reading

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved čestitao je u petak na pobjedi Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću, koji je nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Brazilom poručio - "Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo!".

"Ovo je baš za hrvatski narod... Ovo je Hrvatska - ponos, hrabrost, vjera i domoljublje. I Hrvat uvijek uspije... Ovo je pobjeda svih nas, neka uživaju svi Hrvati u cijelom svijetu. Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo!" – poručio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon veličanstvene pobjede u utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, u kojoj je Hrvatska pobijedila favorizirani Brazil 5:3, podsjetio je u čestitki Vatrenima potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

"Dok Hrvati diljem svijeta ponovno slave našu pobjedu, zahvaljujemo našim Vatrenima što i na ovakav način promiču našu domovinu, kao i izborniku Daliću koji je ovu veliku pobjedu Hrvatske posvetio hrvatskim braniteljima, pokazujući time koliko cijeni njihovu žrtvu za našu slobodu i neovisnost", istaknuo je ministar Medved.

"Čestitamo našoj reprezentaciji na čelu s izbornikom Dalićem, ostavili ste srce na terenu, probudili nam ponos i osnažili duh zajedništva, onaj isti koji nas je vodio do konačne pobjede u Domovinskom ratu", istaknuo je u čestitki ministar Medved našim Vatrenima.

  • +35
Slavlje na ulicama hrvatskih gradova Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Poručio im je: "Neka vam hrvatski branitelji i naša pobjednička Hrvatska vojska i nadalje budu motivacija na vašem putu do pobjede. Borite se za našu Hrvatsku kao što smo se mi borili, pokažite snagu zajedništva i hrvatsko srce koje se ne predaje ni kad je najteže. Hrvatska je uz vas!".