posjet križevcima

Bandić: Želio bih da ljudima konačno sjedne u glavu i da ne glasuju, nego biraju ljude iza kojih stoje djela

  • L. F./Hina
  • Zadnja izmjena 03.07.2020 17:28
  • Objavljeno 03.07.2020 u 17:28
Bionic
Reading

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i nositelj liste u 2. izbornoj jedinici Milan Bandić boravio je u petak s kandidatima na listi u Križevcima u sklopu obilaska Koprivničko-križevačke županije

Milan Bandić posjetio je dva obiteljska poljoprivredna gospodarstva u križevačkom kraju, jednog uzgajivača kupina u Gračini i jednog koji se bavi uzgojem cvijeća u Bukovju Križevačkom.

Bandić i treći na listi Stranke rada i solidarnosti u 2. izbornoj jedinici Mladen Madjer u Križevcima su novinarima dali izjavu.

Bandić je tom prigodom, među ostalim, pozvao građane da "u što većem broju" izađu na parlamentarne izbore 5. srpnja i da biraju ljude iza kojih su djela, a ne riječi.

„Želio bih da ljudima konačno sjedne u glavu i da ne glasuju, nego biraju ljude iza kojih stoje djela, iza kojih stoji pozitivan prirast, iza kojih je najmanja nezaposlenost u Hrvatskoj, iza kojih stoji nadstandard u obrazovanju i solidarnost i socijalna pravda kao primjer europskim metropolama i otvorenost i sigurnost bez premca u Hrvatskoj“, poručio je u petak u Križevcima prvi na listi u 2. izbornoj jedinici Milan Bandić.

Stranka rada i solidarnosti osnovala je u Križevcima u listopadu 2017. gradsku organizaciju.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal