a riješit će i neke probleme

WhatsApp je dobio nekoliko zanimljivih značajki koje bi vam mogle biti korisne

11.12.2019 u 07:26

Bionic
Reading

Među novim značajkama popularne aplikacije izdvaja se ona koja omogućava stavljanje poziva na čekanje

U aplikaciju WhatsApp dodana je nova značajka koja vlasnicima pametnih telefona s operativnim sustavom Android omogućava stavljanje poziva na čekanje.

Ranije, ako bi vas netko pokušao nazvati dok razgovarate s drugom osobom koristeći WhatsApp dobio bi zvuk 'zauzeto', a vama ne bi stigla obavijest o tome da vas je netko pokušao nazvati.

S novom značajkom to će se promijeniti. Ne samo što ćete moći vidjeti je li vas netko pokušao nazvati, već i odlučiti hoćete li prihvatiti poziv.

TEHNO IZBOR

Izabrali smo: Ovo su najbolji smartfoni u 2019.

Pogledaj galeriju

Kako bi ju upogonili dovoljno je nadograditi WhatsApp na izdanje 2.19.352 ili novije. Bit će uključena automatski. Kako možete provjeriti koje izdanje koristite? Pritisnite sličicu aplikacije i zadržite pritisak pa skrolajte do kraja.

Nova značajka trebala bi postati dostupna svima tijekom nekoliko idućih dana. U WhatsApp je također dodana značajka pomoću koje možete spriječiti druge da vas dodaju u grupe na toj platformi.

Otvorite li postavke aplikacije i potom redom odaberete Settings, Account, Privacy i Groups pojavit će se tri opcije kojima određujete tko vas može dodati u grupe.

Odaberete li Nobody onemogućit ćete to svima, a članom grupe moći ćete postati tek ako prihvatite poziv putem privatne poruke. Opcija My contacts omogućit će dodavanje samo ljudima iz vašeg adresara, dok će Anyone to omogućiti svima, uključujući i potpune neznance. Ova značajka trebala bi pomoći u suzbijanju spama i drugih neželjenih poruka.

U WhastAppu tvrde kako su riješili problem zbog kojeg je ta aplikacija cijedila baterije neuobičajeno brzo na pojednim smartfonima s Androidom, piše Tech Radar.