TEHNO SAVJETI

Vrijeme je za čišćenje: Isprobajte ove korisne opcije na Viberu

05.05.2022 u 06:53

Bionic
Reading

U ovom ćemo kratkom vodiču objasniti načine na koje možete izbrisati, utišati ili počistiti razgovore u Rakutenovoj popularnoj aplikaciji za čavrljanje

Ako u Viberu imate hrpu razgovora koje ne pratite ili su razgovori koje imate prenatrpani porukama, ne brinite - aplikacija nudi niz opcija za uređivanje koje će vam definitivno biti od koristi.

Počistite sadržaj razgovora bez izlaska iz grupe

Ponekad, kad smo dio grupnog razgovora koji šalje hrpe poruka ili slika, te poruke mogu zatrpati zapremninu našeg smartfona. Viber omogućava brisanje svog sadržaja iz razgovora bez potrebe za izlaženjem. Sve što trebate napraviti je otvoriti razgovor koji želite počistiti, povući lijevo i birati stavku za brisanje sadržaja odnosno 'Clear Chat Content'. Ovim ćete pobrisati sve slike i videe iz razgovora bez brisanja samog razgovora.

Izbrišite poruke ili razgovor

Jeste li ikad slučajno poslali poruku krivoj osobi? Ako jeste, ne binite - Viber dozvoljava brisanje pojedinačnih poruka. Za brisanje određene poruke pritisnite i držite poruku koju hoćete brisati. Iz izbornika koji će se pojaviti birajte opciju za brisanje i nakon toga 'Delete for everyone'. Ovim ćete izbrisati poruku i drugoj osobi dati do znanja da je poruka izbrisana. Ono što neće moći pročitati je njezin sadržaj. Također možete brisati poruke koje su vam poslane, no vodite računa da će ih pošiljatelj i dalje vidjeti. Ako želite brisati cijeli razgovor, odite u razgovor, povucite prema lijevo i birajte stavku 'Delete this chat'.

Utišajte razgovor

Ukoliko ne želite izbrisati razgovor a želite ostati u njemu, možete ga utišati bez da ostali sudionici to vide. Opcija za utišavanje razgovora utišat će sve obavjesti o novim porukama. Možete utišati razgovor na određeno vrijeme ili dok ga opet ne uključite. Da biste to napravili otvorite temu koju želite utišati, povucite prema lijevo i birajte stavku 'Mute chat'.