RETRO GEJMING

Vraća nam se konzolaški klasik Zelda: Link's Awakening

14.02.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Vjerojatno najbolja prijenosna igra iz popularnog serijala dobit će vizualni revamp te fanovima stare škole videoigara pružiti izvrsno nostalgičarsko iskustvo

Mnogi igrači najnoviji nastavak serijala Zelda pod imenom Breath of The Wild nazivaju razlogom zašto kupiti Switch, no što ako spadate među igrače koji vole jednostavniji dizajn i klasičnu izometriju?

Onda će vas vjerojatno obradovati da uskoro stiže remake Link's Awakeninga. Ovaj izometrijski akcijski RPG prvo se pojavio na izvornom Nintendo Game Boyju, prvoj prijenosnoj konzoli japanskog proizvođača.

Ova neobična avantura bila je puna neobičnih likova i šašavog humora te je ujedno bila i prva igra u kojoj je Link (glavni lik) mogao skakati. Link's Awakening je u jednom trenutku dobio i verziju u boji koja je izašla na Game Boy Coloru, no nedavno najavljeni revamp bit će bolji od svih do sad.

Izvor: Društvene mreže

Link's Awakening na prvi pogled izgleda kao animirani film te je, sudeći prema foršpanu, vjerna rekonstrukcija originala iz 1993. Nintendo trenutno ne govori o točnom datumu izlaska, no raduje nas što ćemo igru moći zaigrati negdje tijekom 2019.

NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

Ovo su apsolutno najbolje igre koje smo zaigrali u 2018.

Pogledaj galeriju