online tržnica

Uskoro ćemo na eBayu moći izbjeći i ovaj problem

23.03.2018 u 14:12

Bionic
Reading

Zahvaljujući ARCoreu na Androidu, problemi s pakiranjem prodane robe putem eBayja mogle bi postati stvar prošlosti

Online tržnica eBay oduvijek je bila sjajno odredište za kupnju polovnih ili jeftinijih stvari, a od danas će prodaja neželjenih stvari postati još lakšom.

Snimi, pa pakiraj

Zahvaljujući nedavno dodanoj značajki, ovakvi problemi mogli bi otići u povijest. eBay je svoj online dućan nadogradio značajkom pogonjenom ARCoreom koja uređajima s instaliranim Androidom omogućava stvaranje virtualne procjene pakiranja korištenjem proširene stvarnosti. Tako sada možete predmet koji prodajete samo staviti u kadar, pokrenuti softver te virtualnom metodom provjeriti koje točno pakiranje želite za njega koristiti.

TEHNO SAVJETI

Ove postavke na Androidu definitivno želite promijeniti

Pogledaj galeriju

Jedini problem je što značajka radi samo sa poštanskom kompanijom USPS, odnosno United States Postal Serviceom. Eventualni dolazak u druge američke poštanske kompanije, a potom i u Europu, još nije najavljen.

A što je sa iPhoneom?

Kompanija s vremenom proširenu stvarnost za pakiranje planira prenijeti i na Appleove uređaje, no naglašava da spomenuti koriste drukčiju platformu pod imenom ARKit. Ideja virtualnih kutija potakla je brojne druge poštanske kompanije da takvo što uvedu kao dio svoje usluge, no nitko od njih ne govori o konkretnim datumima.

Unatoč svemu tome uvjereni smo da ova tehnološka inovacija potvrđuje da proširena stvarnost ima zbilja korisne primjene.