MIJENJAMO SE

Upoznajte novo lice tportala

13.12.2013 u 15:00

Bionic
Reading

Predstavljamo vam prvi u nizu koraka kojima ćemo ne samo promijeniti izgled, već i način prezentacije našeg bogatog sadržaja

Na novom konceptu i dizajnu tportala zajedno su radili urednici, dizajneri, novinari i webmasteri. Sve je obavljeno vlastitim snagama, od idejnog koncepta do svih elemenata realizacije.

Novi tportal ima moderan i prepoznatljiv dizajn, sa znatno izražajnijim grafičkim elementima, i time će se, kao i mogućnošću 'listanja' prvih ekrana svih potportala, svakako izdvojiti na hrvatskom internetskom medijskom tržištu.

Potraga za vašim omiljenim temama bit će znatno olakšana, a sadržaj će – kada pred vama osvane finaliziran cijeli portal – biti razdvojen u manji broj zasebnih cjelina, tj. potportala, koje će međusobno biti povezani te ćete s lakoćom prelaziti iz jednog u drugi.

Kroz preobrazbu je prvo prošla cjelina vijesti koja obuhvaća velik dio najposjećenijih i najčitanijih sadržaja na tportalu. Sada je možete pronaći na adresi Vijest.hr, a obuhvaća tematske cjeline unutarnje i vanjske politike, biznisa, znanosti i crne kronike.

Navigacija se nalazi na sličnoj poziciji kao i dosad (na vrhu stranice), ali je dobila novi, osvježeni izgled te nudi mogućnost izravnog pristupa člancima.

Uskoro ćemo uvesti jedinstvenu registracije za servise, u koje ćete se moći jednostavno ulogirati pomoću svog Telekom ID-a, Facebooka ili korisničkog imena i lozinke koje koristite za pristup Googleovim servisima.

Jedan od novih servisa bit će forum, s kojim će biti povezani komentari, a koji će zamišljen kao platforma za kvalitetne rasprave i analize.

Tijekom sljedećih mjeseci, na red će doći i druge rubrike, sve dok cijeli tportal ne izađe u novom ruhu, ali i s određenim sadržajnim iznenađenjima.

Vaš tportal

Pogledajte pojedinosti novog izgleda:

Kliknite za uvećanje