NOVITETI

Upoznajte nove Canonove mini digitalce

08.01.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Canon je proširio seriju fotoaparata Ixus modelima 285 HS, 180 i 175. Najtanje fotoaparate iz osnovnog tržišnog segmenta, kako tvrde u toj tvrtci, prati i novi fotopisač Selphy CP1200

Sva tri modela fotoaparata opremljena su širokokutnim objektivom i optičkim zumom od 8x, 10x i 12x, kojeg je moguće dodatno povećati korištenjem značajke ZoomPlus. Značajka Auto Zoom automatski prilagođava kadar broju ljudi koji se u njemu nalaze.

Opremljeni su posebnom tipkom za snimanje. Modeli 285 HS i 180 opremljeni su tehnologijom inteligentne stabilizacije slike koja se neprekidno prilagođava sceni.

Značajka Creative Shot na 285 HS omogućuje automatsku primjenu pet filtara jednostavnim klikom zatvarača. Isti model uklanja potrebu za naknadnom obradom fotografija uz značajku Story Highlights koja omogućuje da ponovno proživite uspomene na dlanu, automatski stvarajući videozapis od snimljenih fotografija, birajući po ljudima koji su snimljeni ili snimke nastale na odabrani datum.


Model 285 HS dolazi sa senzorom CMOS razlučivosti 20,2 megapiksela, a modeli 180 i 175 opremljeni su senzorom od 20 megapiksela, u kombinaciji s procesorom DIGIC 4+. Sustav HS System ugrađen u model 285 HS pomaže pri fotografiranju u izazovnim svjetlosnim uvjetima.

Novi modeli dolaze s ugrađenom podrškom za povezivanje wi-fijem i NFC-om. S povezivanjem možete početi dodirom gumba ili prislanjanjem fotoaparata uz kompatibilni pametni telefon ili uređaj za pohranu fotografija poput Canonova modela CS100.

Možete i postaviti svoje kreacije izravno na društvene mreže ili jednostavno pohraniti fotografije i videozapise na Canonovu uslugu irista, platformu u oblaku za upravljanje slikama.

Pisač Selphy CP1200 omogućuje povezivanje uz ugrađeni Wi-Fi i AirPrint, pa možete printati s pametnih telefona, tablet računala i kompatibilnih fotoaparata.

Možete odabrati jedan od četiri načina završne obrade bez promjene vrste papira. Podržava četvrtasti otisak, otisak u obliku kreditne kartice ili miniotiske i naljepnice.

Korištenjem opcionalne punjive baterije visokog kapaciteta možete ispisati do 54 fotografije i kada niste u blizini utičnice.