uz odličnu tehnologiju

Škola, rad i zabava nikad nisu bili lakši!

29.08.2023 u 15:50

Bionic
Reading

Vrijeme je za povratak u školske klupe, no, ove godine, budi 100% spreman za svoje obrazovne zadatke, ali i malo zabave uz odličnu tehnologiju!

Prošeći se do petice!

Opremi svoj stol, odaberi svoju zadaću i osnaži svoj radni proces uz Lenovo IdeaPad 3, laptop koji nije samo tipično plastično ili metalno prijenosno računalo koje nosite, već je i pravi modni dodatak. IdeaPad 3 dizajniran je s posebnom pažnjom na detalje. Nudi izdržljivu površinu koja je mekana i ugodna na dodir, a s moćnim AMD ®Radeon™ procesorom možete lako pokrenuti sve svoje omiljene aplikacije.

Svoj novi laptop možeš upariti s multifunkcijskim uređajem Canon Pixma G3430. Printaj! Skeniraj! Kopiraj! Uz Pixmu, tvoj školski tjedan će proletjeti,a radni proces će biti maksimalno efikasan.

Naravno, uz ozbiljan rad, potrebno je i nešto zabave. HP Victus laptopi će ti dati sve što trebaš da napuniš baterije i kreneš u nove školske pobjede! Victus laptopi stvoreni su za vrhunsko igranje! Ove elegantne, a moćne strojeve pokreću vrhunske komponente, a sada ih možeš uloviti po super cijenama!

Ako tražiš još ozbiljnije gaming iskustvo, Links gaming G105I je prava stvar za tebe! Uz 64GB ram memorije, Nvidia RTX 4090 grafičku karticu i Intel Core i9 13900K procesor, ne postoji videoigra ili aplikacija koju ne možeš pokrenuti. Pad FPS -a će biti stvar prošlosti. Ukoliko tražiš nešto malo drugačije, bez brige, Links gaming računala pobrinuti će se da su svi tvoji zahtjevi ispunjeni.

Međutim, svaka dobra konfiguracija je uzaludna bez odgovarajućeg monitora. Neovisno o tome da li tražiš monitor za rad ili zabavu, Dell i Acer monitori su uvijek odličan izbor, a sada su dostupni i po odličnim cijenama. Uz ratu osvježavanja do 240Hz i 4K rezoluciju multimedija i videoigre nikad nisu izgledale bolje!

Osnove su riješene!

Sada je vrijeme za uživanje u izboru periferije. Nakon dugog školskog dana, opusti se uz zvukove mehaničke tipkovnice! Stari lisci iz Razera su nam donijeli pregšt noviteta, iskoristi priliku i uštedi na odličnoj ponudi Razer tipkovnica i miševa. Ako zelena i crna nisu tvoje boje, istraži fenomenalnu Logitech i Steelseries periferiju te iskoristi vrhunske popuste za povratak u školu.

Želiš nešto drugačije? Onda potraži ekskluzivne White Shark proizvode. Nemoj čekati jesen da kupiš Tessen. Pitaš se da li Azarah stvarno razara? Da te u game-u ne potuku, sjedni u Suzuku!

Ostani koncentriran i povezan u pokretu!

Nemoj propustiti obavijesti, prati svoje radne zadatke i ostani aktivan uz MYKI pametne satove i izvrsne Xiaomi Redmi Note 12 pametne telefone. Iskoristi odlične akcije i ostvari popuste! Svojoj kreativnoj strani daj da dođe do izražaja uz Blackview tablete - kvalitetna i versatilna tablet računala po pristupačnoj cijeni.

Uvijek budi spreman za nove avanture, a svoju omiljenu tekućinu ponesi sa sobom i u školu u MJ pametnim termos bocama od nehrđajućeg čelika i s LED zaslonom na kojem uvijek možeš vidjeti temperaturu napitka.

Tražiš nešto potpuno drugačije? Istraži najbolju ponudu korisnih gadgeta, opreme i tehnologije za povratak u školu na Links.hr.