samsung

Uhvatite najbolje trenutke s ljetovanja uz pametne telefone Samsung Galaxy A serije

01.08.2019 u 08:28

Bionic
Reading

Mnogima je ljetno razdoblje omiljeno upravo zbog godišnjeg odmora, promjene okoline i druženja u ugodnoj ljetnoj atmosferi. Za bezbrižno ljeto, ali i uspomene nakon što odmor završi, vaš najveći saveznik je pametni telefon, koji će vam zahvaljujući vrhunskim značajkama osigurati savršene videozapise i fotografije s ljetovanja

Upravo Samsung Galaxy A seriju karakteriziraju napredna tehnologija i zadivljujuće inovacije koje omogućuju da za uložen novac dobijete najbolje od onoga što vam je potrebno za nezaboravne ljetne uspomene – vrhunski zaslon, najbolju kameru i najsnažniju bateriju.

Samsung Galaxy A40 je namijenjen onima koji istovremeno žele kompaktni oblik uz nepromijenjeni doživljaj gledanja i vrhunske performanse. Uz to, 5,9-inčni Infinity zaslon od ruba do ruba korisnicima nudi neprekinuti vizualni doživljaj. Bez obzira radi li se o popodnevnom odmoru uz streaming, igranje videoigara ili slušanje ljetnih hitova, Full HD+ AMOLED zaslon pruža izvanrednu kvalitetu slike i jasnoću. Ovaj pametni telefon karakterizira i napredna tehnologija - dvostruka kamera koja omogućuje širokokutne snimke do 123°, snažna prednja kamera od 25 MP te inteligentni optimizator scene koji donosi najbolje iz svake fotografije, bez obzira fotografirate li zalaske sunca, mediteranske specijalitete ili vaše najmilije.

Opremljen vrhunskim Super AMOLED 6.4“ beskrajnim zaslonom i trostrukom glavnom kamerom, Samsung Galaxy A50 zlatna je sredina pametnih telefona idealna za ljetne dane. Uz FHD+ rezoluciju i sAMOLED boju, možete uroniti u omiljene videoblogove i prijenose uživo kojih tijekom ljetnih mjeseci zasigurno neće nedostajati. Osim što omogućuje odličnu vidljivost na suncu i jednako kvalitetno bilježenje trenutaka na dnevnom svjetlu i u mračnim uvjetima, optimizator scene ovog pametnog telefona prepoznaje čak 20 različitih scena i poboljšava fotografiju pomoću umjetne inteligencije. Uz navedeno, Galaxy A50 ima dugotrajnu bateriju od 4000 mAh koja ne zahtijeva često punjenje pa tako nesmetano možete uživati u omiljenim ljetnim aktivnostima koje zahtijevaju da vam je uređaj cijelo vrijeme na raspolaganju.

Samsung Galaxy A70 još jedan je pametni telefon vrhunskog i minimalističkog dizajna pratit će vaše ljetne korake bez posustajanja. Njegov veliki 6.7“ Full HD zaslon i baterija s tehnologijom superbrzog punjenja od 25W omogućit će vam sate zabave bez prestanka. Vrhunski sAMOLED beskrajni zaslon oživit će vaše omiljene sadržaje i osigurati novo iskustvo gledanja sadržaja u omjeru 20:9. Za najbolje ljetne fotografije tu je i trostruka kamera, koja se sastoji od ultraširoke kamere s vidnim poljem od 123 stupnja. Dodamo li tome i prednju kameru od 32 MP koja vas na fotografijama uvijek prikazuje u najboljem svjetlu, možemo reći da ste uz Galaxy A70 spremni za godišnji odmor.

Dizajniran i kreiran s prvom Samsung rotirajućom kamerom, Galaxy A 80 da bez problema zabilježite svijet oko sebe. Automatska rotirajuća kamera ne pruža samo jednako izvanredno iskustvo za stražnju i prednju kameru, već omogućuje nesmetan prikaz preko cijelog zaslona. Novi sAMOLED 6,7-inčni FHD+ Infinity zaslon donosi živopisne detalje i, u kombinaciji s Dolby Atmos zvukom, omogućuje potpuno iskustvo. Galaxy A80 također ima inteligentnu bateriju kapaciteta 3700 mAh koja optimizira potrošnju energije telefona prateći vašu dnevnu rutinu i korištenje aplikacija čak i kad ste na odmoru. Još jedna poželjna i korisna značajka za vrijeme odmora je i inteligentni unaprjeđivač performansi uz koji će vaš ​​pametni telefon raditi više, brže i duže kad god vam zatreba. Također, uz značajku Samsung Pass, možete sigurno i jednostavno pristupiti omiljenim aplikacijama i web stranicama putem senzora otiska prsta koji se nalazi na zaslonu.

Iskoristite prednosti Galaxy A serije, odaberite omiljeni uređaj i s lakoćom kreirajte vrhunske fotografije, pretvarajući ih u trajne uspomene.