ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se sve nudi ovog tjedna

10.03.2020 u 08:51

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u IT sektoru. Izaberite favorita i javite im se već danas

Privlači te rad u agilnom okruženju s razvijenim principima razmjene znanja? Samostalna si i kreativna osoba? Želiš se razvijati kroz rad s najnovijim tehnologijama i metodologijama? Prijavi se na oglas za radno mjesto Inženjer centralnih sustava (m/ž) u banci Raiffeisenbank Austria. Osim za razvoj komponenata i integraciju centralnih sustava sa sustavima u okruženju, na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen i za mjerenje performansi , rješavanje prijavljenih grešaka i instaliranje ispravki na produkciju. Spreman si za karijerni upgrade? Javi im se do 15. ožujka.

Oduvijek želiš raditi u poticajnoj okolini za najveće tvrtke u regiji? Učini prvi korak i zaposli se kao Specijalist telekomunikacija (m/ž) u tvrtki mStart plus, poslovno-tehnološko kompaniji za razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnim informacijskim sustavima te digitalnu transformaciju. Novim kolegama nude mogućnost stručnog usavršavanja, ugodnu radnu atmosferu s otvorenom komunikacijom i korištenje najmodernijih informatičkih alata. Rok za prijavu je 13. ožujka.

Tvrtka Convergent Media Group Croatia od svog osnutka surađuje s najvećim svjetskim oglašivačima, pružajući im raznolike usluge – od razvijanja mobilnih aplikacija i web stranica, preko strateškog savjetovanja i community menadžmenta do programiranja. Kako bi dodatno unaprijedili svoje poslovanje, zapošljavaju na poziciji UX, UI Lead (m/ž). Idealan kandidat posjeduje najmanje 4 godine radnog iskustva kao član digitalnog tima unutar marketinške agencije, dobro poznaje programe kao što su AI, PS, UxPin i Sketch te ima sustavan pristup rješavanju problema i zadataka. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 19. ožujka.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Za njih je organizacijska kultura živjeti, razvijati i širiti vrijednosti: odgovornosti, slobode, povjerenja, kvalitete, suradnje i inovativnosti. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla u potrazi su za odgovornom i motiviranom osobom za radno mjesto: Programski inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž). Ako želiš raditi u ekipi vrhunskih stručnjaka, u poticajnoj i ugodnoj radnoj atmosferi, Sedam IT je mjesto za tebe! Svoj životopis im pošalji do 03. travnja.

Travel Soft je osnovan 2016. godine s ciljem kreiranja programskih sustava koja će osigurati jednostavnije poslovanje svim turističkim subjektima. Danas su jedna od vodećih informatičkih tvrtki u tom sektoru. Trenutno zapošljavaju na poziciji Middle .NET web developer (m/ž) , a želja im je pronaći kolegu s dobrim znanjem Javascript-a i Querry-ja, koji će se rado pridružiti njihovoj mladoj i veseloj ekipi profesionalaca. Na oglas se možeš prijaviti do 19. ožujka.