ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

06.03.2019 u 09:43

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosnimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru. Pronađite svojeg favorita i javite se na oglas već danas

Mercury Processing Services International d.o.o. je međunarodna tvrtka koja se bavi pružanjem inovativnih platnih rješenja. Traže zaposlenika za radno mjesto: Application developer in Automation Department . Poznaješ IT infrastrukturu, operativni sustav, baze podataka, OSI model i umrežavanje prijavi se na oglas do 7. ožujka za radno mjesto u Zagrebu.

TomSoft d.o.o. je proizvođač programskog rješenja Luceed koji je tijekom godina implementiran u poslovanje velikog broja korisnika u raznovrsnim djelatnostima. Radi povećanja obima poslovanja otvorili su natječaj za radno mjesto: Specijalist za testiranje aplikacija . Imate li minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima i procesna znanja s područja testiranja sw-a prijaviti se za radno mjestu u Zagrebu do 8. ožujka.

King ICT d.o.o. svakodnevno analizira, razvija, testira, prilagođava i isporučuje softverska rješenja. U potrazi su za: Koordinatorom za softversku podršku . Imaš prethodno iskustvo u radu na korisničkoj podršci, imaš VSS informatičkog ili srodnog područja i upoznat/a si s konceptima razvoja i funkcioniranja softvera. Prijave su otvorene do 12. ožujka, a radnom mjesto je u Zagrebu.

Sveučilišni računski centar Srce traži Java programere / developere zainteresirane i motivirane za rad u timovima za razvoj i održavanje modernih informacijskih sustava odnosno web i serverskih aplikacija baziranih na Java platformi i relacijskim bazama podataka, a za potrebe sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske. Radno mjesto je Zagreb. Prijave su moguće do 14. ožujka.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Sistem inženjer. Nude radni odnos na neodređeno te priliku za osobni i profesionalni rast i razvoj te kontinuirano učenje i usavršavanje. Radno mjesto je u Omišu, a prijave do 8. ožujka.

LENOVO I HUAWEI

Tražite laptop? Bacite oko na ove nove modele

Pogledaj galeriju