ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 26.11.2019 09:34
  • Objavljeno 26.11.2019 u 09:34
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pexels / CC0

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najboljih oglasa u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite im se već danas

Ako želiš imati pristup najnovijim tehnologijama i raditi na nizu vrhunskih proizvoda u polju Smart Appliances i IoT, imamo rješenje! Infinum, jedna od najuspješnijih tvrtki za razvoj softvera u Hrvatskoj, zapošljava Java inženjera (m/ž). Uz fleksibilno radno vrijeme, besplatne tečajeve stranih jezika, mogućnost rada od kuće i kontinuirano profesionalno usavršavanje, Infinum novom zaposleniku nudi i otvoreno, pet-friendly radno okruženje te učestala druženja uz različite društvene igre, grickalice i pivu! Javi im se do 29. studenog i postani dijelom njihova tima!

Photomath, jedna od najpopularnijih obrazovnih mobilnih aplikacija na svijetu, ljudima želi dokazati kako učenje matematike može biti lako, ali i zabavno. Kako bi ostvarili svoju misiju, u potrazi su za Dizajnerom Produkta (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem 3 godine iskustva u web i UX/UI dizajnu, voli eksperimentirati s novim korisničkim interakcijama te 'u malom prstu' ima program Adobe Creative Cloud. Prepoznaješ se u tom opisu? Na oglas se možeš prijaviti sve do 29. studenog.

ASSECO SEE Hrvatska jedna je od vodećih informatičkih kompanija u regiji. Tvrtka trenutno zapošljava Poslovnog analitičara (m/ž), koji će se pridružiti mladom i dinamičnom timu programera i projektnih menadžera. Opis posla, između ostalog, uključuje određivanje ciljeva krajnjih korisnika proučavanjem poslovnih funkcija, prikupljanje informacija i procjenu zahtjeva te pripremu tehničkih izvješća analizom i sažimanjem informacija i trendova. Tvrtka zauzvrat nudi priliku za učenje od ponajboljih stručnjaka za sigurnost u regiji, kompetitivnu plaću i dodatne edukacije. Oglas ostaje aktivan do 27. studenog.

SV Group d.o.o. je projektno orijentirana IT tvrtka čije timove čine stručnjaci različitih tehnoloških i poslovnih kompetencija. Zbog povećanog obima poslovanja potrebno im je pojačanje na poziciji Projektant/Programer (m/ž), a idealna osoba za ovaj posao posjeduje sljedeće kvalitete i vještine: motiviranost i želja za učenjem novih tehnologija, poznavanje osnovnih koncepata baza podataka i SQL jezika, proaktivan i konstruktivan pristup poslu te timski duh. Ako smatraš da posjeduješ ove osobine, pošalji im svoj životopis do 9. prosinca.

Vanado d.o.o. je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju sustava za pametno upravljanje proizvodnjom, a svakoga dana, u svim dijelovima Hrvatske i regije, njihov vlastiti proizvod - sustav PAUK - planira, prati, mjeri, kontrolira, analizira i predviđa elemente proizvodnih procesa vodećih tvrtki iz raznih grana prerađivačke industrije. Tvrtka zapošljava Razvojnog programera (m/ž), a novom zaposleniku nude plaću u rasponu od 11.000 do 13.000 kuna, topli obrok, fleksibilan početak radnog vremena i ugodno radno okruženje. Rok za prijavu na oglas ističe 3. prosinca.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!