PRIČA SE

Galaxy S11 bi po ovome mogao biti sličan iPhoneu i Pixelu

25.11.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Procurile su prve fotografije mogućeg izgleda budućeg Samsungovog top modela pametnog telefona

Prve slike nadolazećeg Samsungovog modela Galaxy S11 pokazuju kako bi se južnokorejska tvrtka mogla priključiti Appleu i Googleu te na stražnji dio svog pametnog telefona staviti poveći četvrtasti okvir za kamere.

TEHNO trikovi

Kako što brže napuniti smartfon s Androidom? Pročitajte nekoliko savjeta

Pogledaj galeriju

Kako je fotografije u javnost pustio tviteraš OnLeaks, nije riječ o službenim snimkama već mogućem izgledu budućeg Samsungovog top modela smartfona na temelju dosadašnjih glasina i nagađanja. OnLeaks je dosad često pogađao kako će nadolazeći smartfoni izgledati. Recimo, bio je blizu s modelima Galaxy Note 10, iPhone 11, OnePlus 7T Pro...

Na modelima koje je objavio prikazan je uređaj sprijeda izgledom sličan Noteu 10, sa zaslonom bez obruba i izrezom smještenim na sredini gornjeg dijela za prednju kameru. Straga je pet kamera, od kojih bi jedna mogla biti opremljena senzorom sa 108 megapiksela.

Samsung Galaxy Note10+ - slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Osim toga nagađa se kako bi Galaxy S11 trebao imati Qualcommov Snapdragon 865 (ili kako će se već novo izdanje njihovog procesora zvati) i zaslon sa stopom osvježavanja od 120 herca, piše Verge.