ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao? Evo što se u IT-ju nudi ovog tjedna

30.12.2019 u 12:14

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam ovotjedni izbor atraktivnih oglasa u brzorastućem IT sektoru

Švedska IT kompanija zapošljava osobu na poziciji R&D Engineer - Computer Vision/Machine Learning. Posao uključuje povremena putovanja u Švedsku te rad u hrvatsko-švedskom timu. Svoju prijavu možete poslati do 10. siječnja putem linka u oglasu.

Neuralab je u potrazi za WordPress Developerom s dvije godine radnog iskustva. Nakon mjesec dana uhodavanja uz mentorstvo, omogućen vam je rad od kuće. Svoju prijavu možete poslati do 16. siječnja putem MojPosao portala.

Hospira Zagreb traži osobu za puno radno vrijeme na poziciji Data Integrity Quality Specialist. Prednost je dvije godine radnog iskustva, a na oglas se možete prijaviti do 9. siječnja.

Specijalna bolnica Akromion u Krapinskim toplicama u potrazi je za računalnim tehničarem u stalni radni odnos. Od kandidata se očekuje odlično poznavanje Microsoft infrastrukturnih tehnologija (Windows server, Active Directory, MSSQL, Group policy, WSUS) te odlično poznavanje rada u MS Office paketu (Word, Powerpoint, Excel) te unutar Office 365 okruženja. Nextgen Clearing Ltd. Zapošljava u Zagrebu i to na poziciji Oracle Developer PL/SQL & Application Express. Jedan od uvjeta je 5 godina rada u Oracle bazi podataka. Ostale informacije o uvjetima rada i potrebnim kvalifikacijama potražite u oglasu koji je aktivan do 26. siječnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju