osvajački pohod

TikTok nastavlja osvajati Ameriku: aplikacija dolazi na Samsung i LG televizore

23.11.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Popularna društvena mreža TikTok, nakon dolaska na Amazon Fire TV osvajački pohod nastavlja u smjeru korejskih proizvođača televizora - Samsunga i LG-ja

TikTok nakon dolaska na američku Fire TV platformu svoju aplikaciju u SAD-u od danas nudi i na Samsungovim i LG-jevim pametnim televizorima i Android TV uređajima, uključujući Chromecast s Google TV-om.

Premda je masivno popularna aplikacija namjenjena za 'kratku i slatku zabavu', TikTok tvrdi da je softver za velike ekrane optimiziran za 'gledanje TV-a kod kuće i olakšano praćenje sadržaja iz For You i Following feedova na velikim ekranima. Ovo uključuju videe s najviše lajkova, kao i najgledanije videe u hrpi kategorija od gejminga do kućnih ljubimaca'. TV aplikacija također ima dio Discover.

TikTok je, osim u SAD-u, na Samsungu i Fire TV-u u UK-ju bio dostupan od 2020.

Aplikacija je ovog rujna premašila milijardu mjesečnih korisnika dok je na Androidu u SAD-u navodno premašila i YouTube. Od danas se, zaključuje Verge, svi u SAD-u mogu uživiti u ByteDanceovom algoritmu na najvećem i najljepšem ekranu kojeg imate u kući.