ICT TENDER GUIDE 2012.

Sva hrvatska softverska industrija na jednom mjestu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 19.07.2012 11:43
  • Objavljeno 19.07.2012 u 11:38
ICT-Tender-Guide-2012

ICT-Tender-Guide-2012

Izvor: Promo fotografije / Autor: ict guide

Prvih 30 hrvatskih ICT tvrtki dobilo je oznaku ICT Verified Supplier-oznaku provjerenog dobavljača softverskih rješenja koja jamči naručiteljima da rade s ICT tvrtkama čije je poslovanje provjereno i preporučeno. Tko je dobio tu oznaku i s kime se preporuča raditi možete provjeriti u drugom izdanju direktorija hrvatske softverske industrije-ICT Tender Guide 2012.

U organizaciji časopisa VIDI izašao je drugi po redu Tender Guide. Riječ je o svojevrsnom direktoriju hrvatske softverske industrije klasificiranom u devet osnovnih kategorija.
Ove godine dodana je nova rubrika pod nazivom 'Who is Who' gdje su predstavljeni čelni ljudi iz svijeta softverske industrije. Autentičnost podataka prezentiranih ICT tvrtki provjerena je što i potvrđuje dodana oznaka ICT Verified Supplier Certificate koja ne samo da predstavlja sustav vrijednosti dobavljača ICT rješenja već su kao takva potvrđena od strane nezavisnog tijela. Tender Guide je jedinstvena baza ponuđača ICT rješenja kakva će dobro doći svakome tko razmišlja o investiranju u novi softver.

Bitno je napomenuti kako ovaj vodič izlazi baš u pravo vrijeme, vrijeme dobrih vijesti, kada nova Vlada najavljuje ozbiljna ulaganja u ICT i ulazak u tržište otvorenog koda. Takvo tržište je rješenje koje nudi mnoge izazove tvrtkama koje su do sada bile orijentirane na primjerice Microsoft/Oracle rješenja, ali i samim investitorima za koje će ovakav put biti dugoročan uspjeh jedino ako pomno projektiraju rješenja i ulože u edukaciju korisnika za njihovo korištenje jer su često takva rješenja upravo na tome doživjela neuspjeh.

Kako će upravo investiranje u ICT biti prvo u što će hrvatsko gospodarstvo morati investirati nakon četiri godine stagnacije i preskakanja bar jednog redovnog ciklusa obnove koji je nepovratno izgubljen čime se smanjila konkurentnost domaćih tvrtki, ova publikacija dolazi u pravo vrijeme da se pri kreiranju natječaja ima uvid u najkvalitetniji dio domaće ICT industrije.

Katalog je moguće dobiti besplatno jer se katalog šalje na ciljane adrese osoba zaduženih za nabavu ICT rješenja, predsjednike nadzornih odbora, direktore trgovačkih društava, a koji su već aplicirali za ovaj katalog. Ukoliko planirate investiciju u novo ICT rješenje ili želite promijeniti postojećeg dobavljača katalog možete dobiti i Vi aplicirajući na ovu adresu: vidi.biz/tenderguide

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi