NOVITETI

Stiže prvi u seriji Canonovih novih profi pisača

03.11.2015 u 07:18

Bionic
Reading

ImagePrograf Pro-1000 je profesionalni fotopisač opremljen tintnim sustavom u 12 boja zasnovanim na pigmentnim tintama te novom ispisnom glavom širine 1,28 inča (3,25 centimetara) i novim ispisnim mehanizmom

Daje otisak na veličinama do formata A2 s proširenim gamutom boja za otprilike šest minuta.

Nova serija tinti Lucia Pro uključuje fotocrnu, mat crnu, sivu i fotosivu. S posebnom tintom Chroma Optimizer osigurava ispis monokromatskih fotografija profesionalne kvalitete s povećanom gustoćom crne boje i ujednačenim sjajem.

Može i stvarati otiske s glatkim prijelazima i smanjenom zrnatošću, otporne na brončani efekt.


Dimenzija oko 723 puta 433 puta 285 mm. Nudi novu značajku Crystal-fidelity za vjernije ispisivanje fotografija s Canonovih fotoaparata EOS.

Korištenjem novog sustava za obradu slike L-Coca Pro, osigurava ispravnu ravnotežu i miješanje tinti, s preciznim smještanjem tintnih kapljica da bi ispisao profesionalne fotografije optimalne kvalitete. Pisač može prihvatiti slikovne podatke visoke razlučivosti do 1.200 tpi.

Omogućuje izbor između 17 vrsta papira s ICC profilima koje je odobrio Canon, uključujući sjajni (glossy), polusjajni (semi-glossy) i mat (matte), a podržava i ispis na pojedinačne listove formata A2, stvarajući otisak visoke kvalitete širine do 42 cm.

Kompatibilan je s Canonovim dodatkom Print Studio Pro, pa može brzo ispisivati iz velikog broja naprednih programskih paketa za uređivanje fotografija kao što su Adobe Photoshop i Lightroom. Bežično ispisuje sa širokog raspona uređaja, uključujući prijenosnike, stolna računala, tablete, pametne telefone i fotoaparate te sa servisa kao što su Dropbox i Google Drive.

Na europskim će tržištima biti dostupan početkom iduće godine, kao prvi u novoj Canonovoj seriji profesionalnih pisača.