Uvijek korak ispred

Spremno dočekajte novi DVB-T2 signal uz Samsung televizore

30.09.2020 u 08:33

Bionic
Reading

Prijelaz na DVB-T2 signal savršena je prilika za novi Samsung televizor uz dodatne pogodnosti

Hrvatska će krajem listopada 2020. s postojećeg zemaljskog TV signala prijeći na DVB-T2/HEVC signal. To podrazumijeva gledanje svih zemaljskih televizijskih programa u HD rezoluciji, a važno unaprjeđenje je i puno jača otpornost signala na smetnje. Osim toga, novi DVB-T2 signal će omogućiti korištenje HbbTV-a, tj. pristup dodatnim i interaktivnim sadržajima televizijskih kuća. Za gledanje televizijskih programa na novom signalu potreban je i poseban prijemnik koji podržava DVB-T2. Bez takvog prijemnika spojenog ili već ugrađenog u televizor neće biti moguće emitiranje niti jednog programa.

Uvijek korak ispred

Danas većina televizora dolazi s unaprijed ugrađenim prijemnikom, no to nipošto nije pravilo. Međutim, definitivno je pravilo to da uz Samsung ne možete pogriješiti bez obzira na to odlučite li se za QLED ili Lifestyle seriju televizora. Svaka od ovih vrhunskih serija dolazi s ugrađenim DVB-T2 prijemnikom i vrhunskom rezolucijom kako biste uživali u najkvalitetnijem televizijskom sadržaju dosad.

Uvijek za klasu iznad

S obzirom na to da slika DVB-T2 signala ima čak četiri puta veću razlučivost od standardne televizijske slike, poželjno je imati i televizor koji može pružiti tako oštre i živopisne prizore te bogate boje. U jedinstvenoj Samsung 4K QLED TV seriji televizora, 4K rezolucija poprima nove dimenzije. Opremljena Dual LED tehnologijom, ova serija televizora mijenja nijanse boja pozadinskog osvjetljenja prema temi onoga što gledate, a tu je i Quantum Dot tehnologija koja pruža 100% trodimenzionalni opseg boja – savršen odabir za novi DVB-T2 standard. Ako inače preko televizora igrate igrice na konzoli, razveselit će vas AMD FreeSync tehnologija koja smanjuje učinak kidanja i trzanja slike i daje dodatnu jasnoću pokreta. To se posebno očituje pri mračnim scenama i brzim pokretima.

Uvijek bolji zvuk

Fantastična slika nema smisla bez jednako fantastičnog zvuka i baš zato su televizori iz ove serije optimalan odabir s obzirom na novi DVB-T2 signal. Zaboravite na ometanja uzrokovana neočekivanim izvorima buke jer su novi Samsung 4K QLED televizori obogaćeni Active Voice Amplifier tehnologijom koja pojačava zvukove u sceni kako biste mogli što jasnije čuti dijaloge. S druge strane, Object Tracking Sound+ predstavlja sasvim novi svijet televizijskog ozvučenja. Ova tehnologija prati kretanje predmeta po zaslonu, a ugrađeni zvučnici na taj način pronalaze najbolje mjesto za reprodukciju zvuka kako bi potpuni trodimenzionalan doživljaj zvuka bio postignut baš kao u stvarnosti.

Prijelaz na DVB-T2 signal savršena je prilika za novi televizor jer Samsung uz kupnju jednog od televizorima nudi i dodatne pogodnosti. Ako kupite televizor QLED Q60, Q70 ili UHD od 75’’ ili veći, na poklon dobivate Soundbar HW-T550. Ako ste entuzijast za dizajn interijera i odlučite se za Lyfestyle televizor The Frame od 55’’ ili veći, na poklon dobivate jedinstveni Soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom tkaninom. Također, ako se odlučite za Samsung QLED 8K TV, na poklon dobivate Soundbar Q800T, a ako odaberete modele QLED Q80 ili Q95, na poklon ćete dobiti Samsung Soundbar Q60T.

Svoj idealni Samsung televizor možete odabrati u promotivnom periodu koji traje do 30. rujna ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupnju slanjem maila na ce.promotion@samsung.com. Više informacija potražite na www.samsung.hr.