Prava ljepota dolazi iznutra

Samsung The Frame i The Serif - umjetnička djela nadahnuta vašim željama

24.02.2021 u 08:14

Bionic
Reading

Dom je vaša oaza mira, u kojoj pronalazite odmor i opuštate se nakon dugog radnog dana. To posebno mjesto se veže i uz uspomene na sretne trenutke provedene s najmilijima, djetinjstvo, prve korake i prva slova. Zastanete li na trenutak i prisjetite se svih obiteljskih okupljanja ili nekadašnjih izgleda interijera, sigurno ćete primijetiti kako je televizor uvijek bio u središtu svega. Štoviše, može se primijetiti da se ta tradicija zadržala i sve do danas, zbog čega mnogi od nas svoju viziju savršenog interijera kroje upravo počevši od televizora i njegovog položaja u prostoriji

Jednostavan, a sofisticiran

Kao dio dekora, televizor može nedovoljno doći do izražaja ili biti totalni trn u oku jer se zbog veličine i manjka praktičnosti jednostavno ne uklapa. Uz Samsung televizore, The Serif i The Frame, jedino što se neće uklapati u vaš interijer je briga. Osebujni The Serif dolazi s odvojivim postoljem, pomoću kojeg se neprimjetno stapa u svaki prostor. Međutim, ako vaša kompletna vizija ovisi o određenom komadu namještaja, The Serif možete ostaviti i na postolju te ostvariti spoj funkcije i forme u svakom slučaju. Profinjen izbor je i Samsung The Frame, koji vam nudi elegantan i moderan dizajn te predstavlja znak umjetničkog i uglađenog ukusa. Dizajniran poput okvira za sliku, Samsung The Frame će vaš dom pretvoriti u raskošnu galeriju, pri čemu na izbor imate i različite promjenjive okvire dostupne u crnoj, smeđoj, bež i bijeloj boji. Zahvaljujući No gap nosačima The Frame možete postaviti na zid kao i pravu sliku, a šlag na torti estetskog dojma osigurava One Connect Box. Ovo zasebno kućište se na televizor spaja jednim suptilnim kablom i uklanja višak ružnih kablova, koji remete sklad vašeg interijera.

Prava ljepota dolazi iznutra

Ispod elegantnog ruha The Serif i The Frame televizora krije se i zapanjujuća tehnologija slike i zvuka, koja ostavlja bez daha. Obogaćeni proslavljenim QLED zaslonima i Dual LED tehnologijom, Samsung televizori pružit će vam neusporedivo bogatstvo boja, detalja i tekstura bez obzira na kut gledanja. Očaravajuća slika je adekvatno popraćena i jednako izuzetnim zvukom, pri čemu Active Voice Amplifier tehnologija posebno dolazi do izražaja. Pomoću ove tehnologije možete uživati u kristalno čistom zvuku bez obzira na pozadinsku buku. Skup senzora će ju otkriti i automatski prilagoditi glasnoću kako ništa ne bi omelo važne dijaloge u vašoj omiljenoj seriji. Za praktičnost će se pobrinuti Multi View, koji vam omogućuje istovremeno gledanje više sadržaja na zaslonu vašeg televizora.

Savršen ambijent po vašem ukusu

Međutim, atraktivan okvir The Frame televizora nije sve što vaš interijer čini umjetničkim. Tu su i poseban Art mode te jedinstvena Art store galerija, koja s više od 1200 remek-djela u vaš životni prostor svakodnevno donosi osvježenje novim eksponatima. S druge strane, Samsung The Serif vam donosi ambijentalne mogućnosti nadahnute prirodom. Tako će vas dočekati dva ekskluzivna uzorka prekrasnog lista i tkanine, kao i mnogobrojne mogućnosti mijenjanja boje, kako bi u svakom trenutku odgovarali vašem raspoloženju.

Kupnjom The Frame ili The Serif televizora iz 2020. dijagonale 50’’ i veće, na poklon dobivate soundbar HW-S40T. Promocija traje do 21. ožujka ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupnju na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći na www.samsung.com/hr/offer/frame-serif-soundbar-2021.