Dom postaje umjetnička galerija

Samsung lifestyle televizorima do ljetnog make-overa interijera

23.06.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Pravi ljubitelji interijera, zasigurno su i pravi ljubitelji preuređenja u konstantnoj potražnji za novitetima koji će uljepšati dom

No, kako organizirati prostor, koji namještaj odabrati, koje boje kombinirati – samo su neka od pitanja s kojima se zaljubljenici u dizajn interijera susreću. Dodati novi estetski smisao i na inovatian način preurediti prostor nije nimalo lak zadatak. Možda rješenje upravo leži u nabavci novog televizora?

Uredite dom u francuskom štihu uz The Serif

Dobitnik ugledne međunarodne iF nagrade za inovativni dizajn, The Serif nije samo običan televizor koji vas zabavlja televizijskim sadržajem. Dok iz svog udobnog naslonjača tražite kvalitetan TV sadržaj mijenjajući programe, istodobno uživate u pogledu na jedinstvenu tehnološku kreaciju. Bilo da vam se sviđaju samostojeći TV uređaji ili postavljeni na policu, The Serif će zadovoljiti obje opcije zahvaljujući odvojivom metalnom postolju. Samsung je ovom modelu dodao opcije povezivanja NFC i AirPlay2, tako se audio-vizualni doživljaj postiže i slušanjem glazbe s pametnih telefona na televizoru i to bez estetskom oku ne baš ugodnih kablova.

Dom postaje umjetnička galerija uz The Frame

Imati kolekciju umjetnina u vlastitom dnevnom boravku, velikoj većini je financijski neizvediv pothvat. Međutim, televizor The Frame je tehnološko čudo vrhunske estetike koji donosi upravo to. Poseban način rada omogućuje prikaz umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung trgovine kada je televizor isključen. Da bi dom zadržao urednost nalik na umjetničku galeriju, The Frame sadrži samo jednu tanku, neprimjetnu žicu koja istovremeno povezuje sve uređaje s televizorom pomoću One Connect Box uređaja.

Osim estetske vrijednosti, oba modela dolaze s Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja omogućuje stopostotnu vidljivost boja s više od milijardu nijansi, za besprijekorno realističan prikaz i izvanredne kontraste. Trenuci uživanja pred televizorom zaista dobivaju novu dimenziju zahvaljujući i umjetnoj inteligenciji koja poboljšava i prilagođava kvalitetu prikazane slike u 4K kvaliteti. Priuštite si nezamislivo lifestyle iskustvo i uživajte u TV prikazu na umjetnički način!