KONAČNO

Restaurirani Call of Duty: Modern Warfare 2 na PC stiže krajem mjeseca, dostupan i na PlayStationu 4

02.04.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Grafički nadograđni klasik zaživjet će i na osobnim računalima, i to 30. travnja 2020. Prednarudžbe bi trebale krenuti uskoro

Nakon nekoliko dana tišine, prve vijesti o dolasku pucačkog klasika Modern Warfare 2 na PC dolaze iz online ponude na Amazonu, foršpana i videa gameplayja. Da, Activision je konačno službeno potvrdio dolazak Modern Warfare 2 Remastereda. I što je najbolje - ne samo da ga je najavio, već ga je i izbacio na PlayStationu 4.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Activision

Nadograđena verzija će imati 'poboljšane teksture' i 'revamp' animacija, bolji zvuk, 4K rezoluciju s podrškom za HDR na konzolama i naravno - otključanu brzinu osvježenja i podršku za ultraširoke ekrane na PC-ju. Restaurirana verzija, prema Activisionu, ima punu kampanju Modern Warfarea 2.

MW2 nema misije za igru u više igrača niti Spec Ops misije zato jer Activision očigledno želi da multiplayer igramo u Call of Duty: Warzoneu ili restauriranom Modern Warfareu 1. Umjesto toga igrači će dobiti niz zabavnih dodataka za igru u više igrača unutar gore spomenute dvije igre.

PC verzija Modern Warfarea 2 bit će dostupna preko Battle.neta te će izaći 30. travnja. Pretprodaja još nije aktivna, no trebala bi krenuti uskoro.