HRVATSKA DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA INVENTA

Redizajnirala web stranicu ruskog mobilnog operatera PRONTO

13.06.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Hrvatska agencija Inventa specijalizirana za digitalni marketing odradila je odličan posao za ruskog mobilnog operatera Pronto za kojeg je redizajnirala web stranicu www.prontomobile.ru i tako značajno poboljšala korisničko iskustvo.

Nakon restrukturiranja kupovnog procesa u webshopu klijenta Tele2 za hrvatsko tržište čime je prodaja porasla višestruko i oblikovanja Fogg mobile website-a za švedsko tržište, prošli smo tjedan lansirali i novu verziju webstranica www.prontomobile.ru.

Tijekom zadnjih godina Inventa je izbrusila vještine unaprjeđenja korisničkog iskustva posjetitelja web stranica mobilnih operatera i ostalih ponuđača telekom usluga pa je na osnovi toga dobila i ovaj projekt u jakoj internacionalnoj konkurenciji.

Specifičnost ovog operatera je u tome da je to jedinstveni ruski virtualni mobilni operater koji na inovativan način kombinira program vjernosti s telekomunikacijskim uslugama. Nova logika i dizajn weba već u prvim danima pokazuje bolju konverziju posjetitelja u Pronto klijente, a i reakcije postojećih klijenata izuzetno su pozitivne.

„Naše se rješenje sastojalo od nove strukture weba, dizajna s naglaskom na UX (user experience) te custom-made CMS-a. Definirali smo strukturu novog weba te osmislili novi dizajn čime smo podigli Pronto brand na višu razinu. Uz to, ne manje važno, bilo je potrebno izraditi i snažan te fleksibilan CMS koji će istovremeno biti i jednostavan za korištenje“ istaknuo je Bruno Bračun, direktor Invente.

Više o redizajnu pročitajte na Inventa.hr (www.inventa.hr/pronto.aspx)

O Inventi: Inventa je agencija koja pruža sve usluge za uspješan nastup kompanije, branda, proizvoda i usluge na Internet tržištu. Mi smo tim iskusnih Internet stručnjaka dokazanih na najzahtjevnijim projektima

Dodatne informacije:
Inventa d.o.o.
Ana Klarić Kumer, ana@inventa.hr
tel. 01 2361 510