TEHNO SAVJETI

Pronađite točno ono što tražite u porukama na iPhoneu u dva jednostavna koraka

31.08.2019 u 08:59

Bionic
Reading

Ako u pretraživanju poruka na vašem iPhoneu provodite dulje od dvije minute, očigledno je da radite nešto krivo. Appleov smartfon dolazi s vrlo korisnim alatom koji potragu za sadržajima čini iznimno učinkovitom i brzom

Jeste li se ikad zatekli usred pretrage za nekom starom SMS ili iMessage porukom i pitali se postoji li bolji način traženja onog što vas zanima? Kako stvari stoje - da. Vaš iOS dolazi sa specijalnim alatom za pretragu aplikcija, weba, lokacija i sadržaja. Do pretrage se dolazi na dva načina i da - oba dva su vrlo jednostavni.

Pretraga unutar poruka

Poruke možete pretraživati unutar aplikacije poruke ili putem ekrana Home. Ako poruke tražite unutar aplikacije za poruke, sve što trebate napraviti je povući prstom prema dolje i vidjet ćete veliko polje za pretragu. U njega upišite željeni pojam i vidjet ćete sve razgovore koji u sebi imaju tu riječ. Kada se odlučite koji razgovor želite pogledati, pritisnite prstom na njega i odmah ćete se prebaciti na dio razgovora u kojem se pretraženi pojam spominje. Pojam će biti potcrtan.

Postoji li drugi način?

Ako pojam želite pretraživati dok dok ste na ekranu Home, samo povucite prstom prema desno i vidjet ćete polje za pretragu na gornjem dijelu prikaza. Tamo upišite pojam pronađite sve stavke pod područjem 'poruke'. Kada pritisnete prstom na poruku koju tražite, otvorit će se aplikacija za poruke i bit ćete automatski prebačeni u razgovor u kojem se spominje traženi pojam.

BEZ BRIGE NA LJETOVANJE

Za ove sjajne mobilne igre neće vam trebati nikakva internetska veza

Pogledaj galeriju