ZAPOŠLJAVANJE

Pronađite radno mjesto vaših snova u ovotjednom pregledu IT oglasa

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 09.12.2019 12:24
  • Objavljeno 09.12.2019 u 12:24
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Lukas

Tražite posao u IT-ju? U najnovijem pregledu aktualnih oglasa s portala MojPosao traže se stariji IT specijalisti, sistem inženjeri, PHP Developeri...

M+ Grupa, regionalni lider u pružanju usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga, objavila je oglas za radno mjesto: Stariji IT Specijalist (m/ž). Radeći na njihovim projektima imat ćeš priliku ostvariti profesionalne i osobne razvojne ciljeve, a opis posla, između ostalog, uključuje koordinaciju i komunikaciju sa IT odjelima klijenata i vanjskih providera, održavanje i instalaciju računala i IT opreme te otklanjanje IT Help Desk problema. Na oglas se možeš prijaviti do 10. prosinca.

INsig2 je osnovan 2004. godine s ciljem implementacije sofisticiranih sustava tehničke zaštite. Njihov inovativan pristup realizaciji integriranih sustava tehničke zaštite baziranih na ICT tehnologijama su prepoznali vrhunski klijenti širom Europe poput Etihada, Cisca i Microsofta kao i brojni klijenti u RH. Svoj tim motiviranih stručnih djelatnika žele osnažiti osobom koja će spremno uskočiti u ispražnjene 'cipele' Sistem inženjera (m/ž). Novom kolegi nude dinamično radno okruženje, sudjelovanje na međunarodnim projektima i konferencijama te mogućnost putovanja. Rok za prijavu je 10. prosinca.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

DevLabs grupa specijalizirana je za pružanje usluga tehnološkim i softverskim tvrtkama. Bez obzira koliko su složeni zahtjevi njihovih klijenata, tvrtka zahvaljujući bogatom iskustvu uspijeva isporučiti kvalitetna rješenja. Prijavi se na oglas za radno mjesto Senior/experienced Java developer (m/ž) i iskoristi priliku za razvijanje svojih profesionalnih vještina u okruženju vrhunskih stručnjaka. Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva u području razvoja softvera, savršeno se snalazi u Java-i i odlično barata engleskim jezikom. Prepoznaješ se? Javi im se do 26. prosinca.

Tvrtka Uprise predstavlja iskru originalnosti i domišljatosti u svijetu električnih elektroenergetskih sustava – osnovne infrastrukture suvremenog svijeta. Nude široku paletu konzultantskih usluga na području analize elektroenergetskog sustava i elektrotehnike, uvijek vodeći računa o potrebama klijenata, a trenutno zapošljavaju na poziciji – Junior to Mid-level Software Developer (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 13. prosinca i pridruži se njihovu stručnom timu.

Njihova misija je postati svjetski pouzdan, učinkovit, siguran, kvalitetan i isplativ pružatelj inovativnih outsourcinga poslovnih procesa za upravljanje ljudskim resursima, računovodstvo i financije. Oni su itialuS Human Resources i svojim oglasom za radno mjesto PHP Developer (m/ž) traže iskusnog programera koji će graditi PHP module, rješavati složene arhitektonske izazove i integrirati rješenja za pohranu podataka. Oglas ostaje aktivan do 11. prosinca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!