ZA PET DO SEDAM SATI

Panasonicova vješalica tjera neugodne mirise iz odjeće, evo i cijene

28.06.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Za ovaj futuristički dodatak garderobi na kojem će vam zaviditi sve susjede potrošit ćete samo 180 eura

Ako niste baš vični nošenju odjeće na kemijsko čišćenje, Panasonicov novi gadget ima idealno rješenje za vas - vješalicu pod imenom Nanoe X koja parfumira vašu odjeću.

Ova vješalica budućnosti koristi negativno nabijene čestice kako bi čistila vašu odjeću. Ovi ioni sakupljaju vlagu iz zraka i milijun su puta manjiu od čestica pare - što znači da su nevidljivi ljudskom oku. Prije no što se poveselite, uzmite u obzir da ova vješalica neće očistiti mrlje s vaše odjeće, ali će eliminirati mirise poput znoja ili dima cigarete bez da ošteti samu tkaninu.

Vješalica ima dva moda čišćenja i treba joj pet do sedam sati za jedan komada odjeće. Također dolazi sa pokrovom za koji nanoe, čestice koje smo malo prije spomenuli, drži u blizini odjeće tijekom čišćenja. Vješalica, naime, pored odstranjivanja neugodnih mirisa također čisti i pelud

Cijena jedne vješalice je 20.000 yena, odnosno nešto u blizini 180 eura. Ako imate višak novca koji jednostavno ne znate na što potrošiti, pričekajte da Nanoe X dođe na naše tržište (u startu će vješalica biti dostupna samo u Japanu). Vaša odjeća i poriv za iracionalnim trošenjem novca bit će vam više nego zahvalni.