NOVITETI

Ovaj prijenosni pisač printa izravno iz mobitela

21.04.2015 u 07:17

Bionic
Reading

SELPHY CP1000 je kompaktni fotopisač koji omogućuje ispis fotografija za 47 sekundi izravno s fotoaparata, USB memorije ili memorijske kartice, tvrde u Canonu

Opremljen je 6,8-centimetarskim (2,7 inča) LCD zaslonom podesivog nagiba te jednostavnim korisničkim sučeljem. Nabavite li i dodatnu bateriju, možete ga ponijeti i koristiti tijekom putovanja.

Stvara fotografije visoke razlučivosti sa 16,7 milijuna boja, koristeći sublimacijsku tehnologiju ispisivanja i automatsku optimizaciju slika (dodatno poboljšava plavo nebo i zalaske Sunca, automatski korigira boju i kontrast te uklanja efekt crvenih očiju i neželjeni šum). Za selfije i grupne fotografije nudi način rada Smooth Skin, koji uklanja nesavršenosti na licu.


Uz mogućnost kontrole nad količinom topline kojoj se izlaže tintna traka na ispisnoj glavi, SELPHY CP1000 nudi četiri načina završne obrade bez potrebe za korištenjem različitih vrsta papira. Mogućnosti završne obrade uključuju sjajni finiš za trajne otiske koji će izdržati do stotinu godina te tri vrste polusjajnog finiša za fotografije otporne na mrlje i otiske prstiju, pogodne za dijeljenje.

Može printati u različitim veličinama. Omogućuje i tisak fotografija za iskaznice u 43 unaprijed određene veličine. Zahvaljujući mogućnosti ispisa dvije različite veličine fotografija za iskaznice na jednom listu te vodiču za uokvirivanje i rezanje slika koji poboljšava točnost i preciznost, svaki ispis stvara najmanju moguću količinu otpada.