KONFERENCIJE

Otvorene prijave za ovogodišnji OMGcommerce

06.05.2016 u 07:18

Bionic
Reading

Od 1. do 3. lipnja konferencija OMGcommerce donijet će rasprave o ključnim temama digitalne ekonomije te poslovne edukacije za trgovce, marketingaše, IT-jevce, državne djelatnike i studente

Počele su prijave za konferenciju o digitalnoj trgoviniOMGcommerce, koja će ove godine biti održana od 1. do 3. lipnja 2016. u Zagrebu.

Prvi dan konfencije bit će posvećen trendovima digitalne ekonomije koji će sudionicima dati uvid u stanje i događanja na hrvatskom tržištu.

'Želite li znati tko zapravo razvija Abrakadabru, koliko hrvatski turizam zaista koristi digitalne tehnologije i što će na vas utjecati u 2016.? Prvi dan konferencije razgovarat ćemo o tome kako će se digitalna trgovina razvijati sljedećih nekoliko godina i kako će tzv. on-demand ekonomija “pojesti” hrvatsko gospodarstvo, i to kroz desetak 10 kvalitetnih panela i predavanja', najavio je Ivan Brezak Brkan, osnivač Netokracije i organizator konferencije OMGcommerce


Drugi dan konferencije namijenjen je poslovnim edukacijama u digitalnoj trgovini koje će voditi razni stručnjaci, a svoja će predavanja bazirati na domaćim primjerima iz prakse. Bit će podijeljen u četiri bloka:

1) Kako imati najbolju internetsku trgovinu u 2016 - između ostalih, predavanje će održati Vanja Bunjevac iz Inchooa, će otkriti kako učinkovito budžetirati za izradu internetske trgovine.

2) Digitalna prodaja za digitalni marketing odgovorit će na pitanja kako prodavati putem društvenih mreža, kako koristiti analitiku za check-out i druga.

3) Tehnološke platforme za digitalnu ekonomiju pozabavit će se tehnički zahtjevnom stranom digitalne ekonomije, otkrivajući praktičnu, poslovnu korist CRM-a, ERP-a i sustava za internetske trgovine.

4) Digitalni turizam - U predavanjima će sudjelovati konzultantska kuća Horwath HTL te Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Treći dan konferencije bit će održan Ecommerce Executive Forum koji će okupiti predvodnike e-trgovine kako bi raspravljali o ključnim pitanjima domaće digitalne ekonomije. Broj sudionika ograničen je na 40 osoba.